2011-10-31

Sista oktober idag!

Herregud! Imorgon är det redan 1 november...oj, vad tiden går...och inte trodde vi väl att det skulle bli en novemberbebis lilla Elin? Det kanske blir den 6 november nu då i alla fall.

Nää, det får vi verkligen inte hoppas. Hoppas hoppas den vill ut nu i natt! Förstår att ni längtar väldigt, väldigt mycket nu efter er lilla söta bebis. Vi längtar oxå mycket ska ni veta!

I lördags hoppade vi över babysimmet p g a att Elvin hade/har hosta och snuva. Vi vill ju inte förvärra det för honom. Det ska ju gå att bada med förkylningar så länge de inte har feber, men det låter inget vidare på nätterna när han hostar. Vi var istället bjudna till Sara och Nicklas på middag och vi var även på Ingelas Trädgårds höstmys och shoppade lite uteblommor. Tack för en jättetrevlig kväll och för den goda maten Sara och Nicklas!

Så nu äntligen har jag planterat lite ljung och så. Bilder på det ser ni här! Herregud, när hände det senast att jag planterade höstblommor sista oktober?!...men det har ju varit så milt väder och blommorna har varit så fina länge så det har liksom inte behövts.

Igår var mamma och pappa här och hälsade på! Vi fikade först när de kom och så lekte vi och busade med Elvin och sen stannade de även på spaghetti och köttfärssås-middag! Idag gick vi en sväng ner till havet med svärmor, Elvin somnade så gott i vagnen och det var riktigt skönt ute, trots typiskt grått och dimmigt november-väder!


1 kommentar:

Elin sa...

Du är gullig som tänker på oss!!!!