2011-10-17

Höstruskväder!

I fredags var jag duktig och tvättade lite fönster och så dammsög jag och Elvin tillsammans, det gick jättebra! Han har inte varit så förtjust i dammsugaren, fast han har ändå tyckt den varit spännande. Lite skräckblandad förtjusning...

Men nu gick det jättebra, han körde runt med den själv. På kvällen var vi bjudna till Krille och Marie på middag men vi tackade nej för Ella hade blivit förkyld och vi ville inte att hon skulle smitta Elvin. Tråkigt.

I lördags var det dags för babysim igen, det gick oxå jättebra! Han var glad hela tiden i plurret! :o) Så igår blev Elvin förkyld, han var lite snorig i lördags oxå...antagligen hade både Elvin och Ella blivit smittade på öppna förskolan eller nåt i veckan. Så himla typiskt, blir så trött på dessa förkylningar. Och om det ändå bara kunde vara en vanlig förkylning men Elvin får ju alltid nuförtiden svårt med andningen och så även nu. Vi var ju på Östra med honom för exakt 2 veckor sedan. Så igår fick vi ge honom medicin genom en inhalator igen, hela dagen var det jobbigt för honom, han hade även feber. Nu är han mycket bättre idag, ingen feber och andas mycket bättre. Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt och nu bakar jag hallongrottor. Det är höstruskväder ute och då kan man ju baka!

1 kommentar:

Elin sa...

Hej.. Ja gjorde dina hallongrottor! Blev jätte goda, hade dock bara jordgubbssylt så de blev väldigt sött;0)