2011-10-12

Oktober

Pelargoner som blommar så fint i oktober! Underbart! Det har varit riktigt fint väder nu i 2 dagar och det ska fortsätta tills på söndag! Jiipiii! Man blir ju så glad när solen skiner! :o)

I måndags hade vi litet kalas för Marcus, hans mamma och pappa och faster Ann-Britt och farbror Bengt kom på lite kafferep med tårta. Marcus har tänkt ha ett större kalas nästa lördag för lite familj och släkt istället.

Igår testade vi öppna förskolan i Ytterby församlingshem och träffade där Agneta och lille Joel. Krille, Ella, Andreas och Elsa från föräldragruppen var oxå med, efteråt fikade vi och lekte hemma hos Andreas och Elsa. Kul!
På kvällen var det scrapbookingen igen, det börjar ta sej nu i Elvin-boken! Kanske den snart kan bli färdig!? :o)

Idag var vi på öppna förskolan i Harestads församlingshem och träffade en del känningar där, bl a Susanne och lilla Ida och så var vi 5 från vår föräldragrupp. Efter det körde vi till Torsby församlingshem för att äta sopplunch. Det var massor med folk där idag och god soppa! :o) Imorgon ska jag ta en långpromenad till havet tänkte jag och på eftermiddagen ska vi åka och hälsa på Mirja och hennes lilla Milia som är 3 veckor och träffa tjejligan med barn. Det ska bli riktigt roligt!


Inga kommentarer: