2012-05-27

Varmaste veckan i maj!

Den senaste veckan har ju bara varit så underbar, såå varmt och skönt! Riktig sommarvärme. I måndags var Elvin hos tandläkaren för att ta prov på salivet och efter det var det mamma-barn träff hos Liselott. Maria, Mirja och Susanne var oxå där med sina barn. I tisdags var jag och Elvin hos Agneta och Joel och lekte och fikade. Det var kanonvarmt! I onsdags var vi på sopplunch i Torsbys församlingshem med Agneta och Joel och Ros-Marie och hennes barn.

I torsdags var hela mamma-barn ligan hos mej. Maria, William och Alice, Liselott, Linneá och Alicia, Mirja och Milia och Agneta och Joel. Vi åt matjessill och potatis med tillbehör och barnen lekte för fullt. Senare kom även mamma, hon hade varit hos Ingelas Trädgård och köpt blommor. I fredags var vi bara hemma, Elvin badade i poolen och det var jättehärligt i solen! Underbara sol, förvinn INTE! Fast jag har hört att på tisdag ska det bara bli 7 grader, brrr!

Igår var vi bara hemma och grejade, fixade lite nytt grus till vår infart och gårdsplan och på kvällen var vi på växthusmys hos Ingelas Trädgård. Och Elvin har fått åka traktor och lastbil både lördag och söndag. Idag firade vi Marcus farmors födelsdag och Mors Dag på Marstrands Havshotell med Brunch! Hela släkten var med, vi var 19 stycken! Trevligt! Men det var hysteriskt med folk. Och nu ikväll var vi hemma hos mamma och pappa och firade mamma, vi åt grillat och rabarberpaj och tårta! Jösses vad vi har ätit idag!


Inga kommentarer: