2012-05-20

Elvin 22 månader idag! ♥


Förra veckan var min bror och Ida här hemma några dagar, Elvin och Ida lekte i måndags, tisdags och i onsdags. Kul att dom fick träffas lite, det blir ju så sällan. I torsdags var Marcus ledig så vi grejade mest hemma, det var inget roligt väder alls, men jag trotsade det och målade lite i regnet. Jag målade bara hörnen på huset för vi håller på att sätta upp nya lampor. Min pappa har varit snäll och gjort fina vita hörnfästen i trä, som aldrig kan rosta. Hatar rost! Dom vi har nu har typ varit rostiga sen vi byggde huset. Det kommer i alla fall bli jättefint när alla lamporna är uppe!

I fredags så åkte Marcus med grabbarna på golfhelg, han kommer hem idag, om ett par timmar. Det ska bli skönt! Jag har varit ensam med Elvin hela helgen men vi har varit hos farmor och farfar en del, så det har gått bra. Nu är det hög tid att jag får komma ut och roa mej lite, så mycket som han har varit borta... ;o)

Idag åkte Elvin med farfar i traktorn ända från havet och hem, han tyckte det var jättespännande! Och vilket underbart väder det har varit idag, riktig sommarvärme! Senare på kvällen blev det lite häng vid Elin & Rob! 

Inga kommentarer: