2011-04-25

Påskhelgen

Vilket strålande väder det har varit i helgen! Helt underbart!
I fredags gick vi en sväng förbi Marcus faster och hälsade på och så fick Marcus farmor träffa Elvin lite. På eftermiddagen var vi hemma hos mamma och pappa på middag ihop med min bror med familj. På påskafton kom ligan hem till oss på fika och på kvällen var vi bjudna till Susanne och Hasse. Det var himla trevligt!

Eftersom Mirja var här hemma på besök så ville hon gärna träffa tjejerna så vi träffades hemma hos Elin i Backa med alla barn. Det var Maria och William, Liselott och Linnéa, Mirja (utan Silas), jag och Elvin och Elin med Rasmus och Tuva. Det var himla roligt att ses! Åh jättekul att du ska flytta hit till bästkusten Mirjo! Jiiipiii! På eftermiddagen kom mamma, pappa, brorsan, Linda och Ida hem till oss på grillmiddag! Och idag har Marcus träningscyklat hela dagen, det blev 13 mil totalt...phu!!! Och jag hann bara med att fika och klippa rosor och ta hand om Elvin.

Nu ikväll har vi varit på middag hos svärisarna ihop med Marcus bror med familj. Ganska så späckad helg! Har inte hunnit med trädgården alls i helgen, bara klippt rosorna och lagt kullersten intill husväggen på ena kortsidan på huset. Nästa helg blir det inget heller får då åker vi till Stockholm fredag-söndag och ska på konfirmation. Ja, ja...Rom byggdes ju inte på en dag!!!

Inga kommentarer: