2011-04-21

Skärtorsdag



Hej hopp! Lite info om det senaste. Förra tisdagen var vi på sopplunch hemma hos Anna och lilla Ella i Ytterby med mammagruppen. Mysigt som vanligt. Efter det hade vi vår sista träff med föräldragruppen på bvc tillsammans med Carina. Det var kul men lite vemodigt att det var sista gången så vi lyckades faktiskt ordna en träff till hösten oxå. Men vi kommer ju träffas allihopa ändå utan bvc, vi mammor gör ju det varje vecka, men det är roligt när papporna oxå är med. Det kommer säkert bli en och annan grillkväll nu till sommaren med hela gruppen!

På onsdagen åkte jag med mamma till mormors lägenhet och letade efter lite viktiga papper inför begravningen mm, sorgligt och konstigt att vara i lägenheten när inte hon finns där längre och se sängen tom, det var lite jobbigt. Men söta lilla mormor har det bra där hon är nu, hon slipper ha ont och lida...saknar henne så himla mycket! ♥
Efter det åkte vi till IKEA och shoppade lite, bl a ett nytt skåp till våra dvd-skivor och cd-skivor. Elvin är på dom hela tiden och biter på dom.
Nu kommer han inte åt dom längre för nu är det dörrar på skåpet...hihi...

I torsdags blev Elvin förkyld, hosta och lite feber, trodde först det kunde vara mer tänder på gång, men icke. Inte en enda tand har kommit så det var nog bara en vanlig förkylning. Han är fortfarande lite snorig, men inte mycket. På torsdag kväll var jag på en thailändsk restaurang i stan som heter Moon thai kitchen tillsammans med Maria, Marie, Elin, Liselott och Annika. Jättegod mat och trevligt sällskap! Förra helgen slappade vi mest eftersom Elvin inte var helt kry. Fick tyvärr skippa Taco-fredags-myset hos Krille och Marie. Synd!

I måndags tog jag och svärmor en prommis ner till havet och så hade vi med oss kaffe och muffins, det var helt underbart! Vi njöt i solen en bra stund! På kvällen träffades Maria, Monica, Grethe och jag på Malt & Humle i Kungälv. Trevligt som vanligt och vi åt gott!

I tisdags promenerade Johanna, Jenny och jag med våra små i fontin och så fikade vi i solen efteråt. Jättehärligt! Igår och idag har det oxå varit ljuvligt ute, 18 grader! Hängde faktiskt tvätten ute idag för första gången i år! Lovely! Nu ikväll har svärisarna varit här på fika, de fick smaka på mitt nybakade bröd och kladdkaka! Och Elvin fick 2 mössor och en jättefin skaljacka från Polarn o Pyret som svärmor hade fyndat idag. Nu är min brorsa med familj på väg hit från Stockholm, dom borde faktiskt vara här hemma nu. Så imorgon ska vi hem till mamma och pappa på middag och träffa hela stora familjen!

Inga kommentarer: