2012-04-15

Elvins nya sandlåda!

I torsdags var hela mammaligan här på lek och fika. Liselott, Maria, Mirja, Agneta, Marie och alla barn. Vi gick en sväng till Ingelas Trädgård och sedan åt vi våfflor.

I fredags kom Marie och Ella hit och vi gick en promenad till havet, det var såå härligt! De stannade hela dagen och när Marcus kommit hem kom Kristian och Jonas också och vi käkade tacos! Gott!

Elvin hjälpte till med skottkärran, farfar körde traktorn och tippade sand och Marcus och Mathias öste sanden!


...och Ann-Britt, Elin, Aston och farmor var här och kikade på spektaklet...

I lördags var vi på babysim och det var sista gången. Nu lägger vi ner det efter 6 kurser. Kanske tar upp det igen till hösten, vi får se. Nu ska vi njuta av lördagarna nu när det är vår! Idag har det varit underbart väder. Marcus, farfar och lille Mathias har fixat klart sandlådan. Den blev kanon! 10 kvm stor och med 3 ton sand. Ikväll ville vår lille kille inte alls gå in...


Sista simmet för denna gång för Ella och Elvin. Lite vemodigt men samtidigt ganska skönt att bli "ledig" på lördagarna. Det gick jättebra och Elvin var jätteglad! ♥ ♥ ♥

1 kommentar:

Åsa Carlsson sa...

Snälla sluta inte simma med honom. Om du visste hur skönt det är att ha ett tryggt barn i vattnet. Du kan slappna av och njuta själv.
Matte gick hela vägen och jag har inte ångrat en sekund.
Kramis Åsa