2012-03-20

Elvin 20 månader idag! ♥



I fredags var vi på Barnens Lekstad i Kungälv med mammagruppen och alla barn! Det var jättekul! Elin och söta Tuva var oxå med. Smidigt att träffas där och äta och fika när man är många och barnen kan springa runt och busa. Perfekt! Elvin är ju lite liten för vissa grejer, men om nåt år eller två kommer det vara jättekul för honom där!

På kvällen kom Marie, Kristian och Ella hit på lite fredagsmys med thaimat! Jättegott! Kommer nog aldrig tröttna på thaimat. I lördags var det babysimmet igen och denna gång ville farmor med och kika. Farmor och farfar gjorde oss sällskap en stund på kvällen sen. I söndags kom mormor och morfar hit och hälsade på, vi gjorde jättegod lasagne och så gick vi en promenad.

Igår hade vi tjejmiddag med mammorna från föräldragruppen på Marstrands Havshotell. Det var jag, Anna M, Johanna, Erika och Jenny. Marie, Anna S, Sri och Lilli saknades dock. Det var i alla fall jättetrevligt! Hoppas vi kan göra om det snart igen och att alla kan följa med då.

Idag har vi varit i stan och hälsat på Elvins morfar på jobbet. Kul att se var han jobbar. Elvin gillade att sitta på morfars stol och greja med datorn och så tittade han lite på teletubbies oxå.

Sen åt vi god lunch på O´Learys!

Och idag är min lille prins 20 månader!! Galet fort tiden går...

Inga kommentarer: