2012-01-30

Sista veckan i januari

Förra söndagen fick Elvin feber och hade det i precis ett dygn, blev frisk igen på måndag kväll. Exakt samma som Marcus hade, helskumt. Det verkar vara många som haft det, det kanske är den nya influensan nu. Som tur var gick det över fort!

Krille och Ella kom till oss på tisdagen och vi gick en promenad till havet, det var bra med en timmes motion. I onsdags var vi på öppna förskolan i Harestad församlingshem och efter det på sopplunch, trevligt som vanligt!

I torsdags var vi på öppna förskolan i Ytterby församlingshem och i fredags var vi på öppna förskolan i gamla skolan i Harestad. Det finns många öppna förskolor att välja på! Man kan besöka såna varje dag om man vill, fast på olika ställen då. På kvällen hade vi taco-fredags-mys med Krille, Marie och Ella. Mysigt som vanligt!

I lördags eftermiddag var vi på babysimmet. Elvin har varit lite kinkig de senaste gångerna, och han är ju så himla mammig med. Så vi tänkte att det är bäst att inte jag är med, så jag och Marie gick en sväng i Kungälv under tiden. Efter simmet på kvällen kom Nicklas, Emma och Thea och käkade thaimat med oss! Det var trevligt!!!

Idag har vi grejat lite hemma, fixat lite i Elvins rum och plockat undan och slängt grejer i garaget. Nu är det bara 2 dagar kvar på januari månad!


Inga kommentarer: