2011-08-29

Karlskrona och ny bil - VW Touareg!

Jaha, lite uppdatering här på bloggen. Förra lördagen var vi hos mamma och pappa på grillmiddag. Gott som alltid! Vi åt grillade kycklingfiléer, potatisgratäng, sallad och goda tillbehör. Mums! Det blev förresten ingen förlovningsmiddag för Marcus var tvungen att jobba över den dagen och på fredagen så regnade det så vi var inte sugna, dessutom var det Sekelskifts-dagarna på Marstrand, Tjörn runt (seglingstävling) och Kulturkalaset i Gbg så det var mycket överallt. Vi får ta det vid något bättre tillfälle.

I söndags var jag och Marcus med och hjälpte mamma och pappa att rensa och slänga i mormors lägenhet. Det tar aldrig slut, hur mycket grejer som helst... I måndags slappade vi hemma jag och Elvin och på eftermiddagen gick vi en prommis med Erika och Walter ute på Tofta i Lycke. Det var jättehärligt väder och så drack vi en kaffe vid havet!

I tisdags åkte jag ner till Backaplan och handlade lite bebiskläder till lilla söta Jenna och så var vi på Platagen och köpte lite blommor. Senare på eftermiddagen åkte vi till Kode för att hälsa på Malin, Filippa och Jenna tillsammans med mamma, Maria och Christina. Det var jättekul att vi äntligen fick till en träff och att vi fick se lilla Jenna äntligen! Hon blir 4 månader nu 1 september, så himla söt och go!

I onsdags kom Mirja, Silas, Liselott, Linnéa och Alicia hit och fikade och lekte. Det var mysigt! Inget vidare väder så vi fick vara inne hela dagen, men det gjorde inget. I torsdags hämtade vi våran nya bil!!! Jaaa, den är jättefin och STOR! Vemodigt som alltid att lämna gamla bilar, snyft! Den har verkligen varit toppen den med. Men nu ville vi ha nåt nytt! Så det blev en VW Touareg, en svartmetallic! Jättefin! Bild kommer snart...

Så det blev en lång premiärtur med den till Karlskrona, där vi varit och campat hela helgen på Dragsö camping. Mamma och pappa, Linda, Magnus och Ida har oxå varit med. De bodde i en campingstuga tillsammans. Mamma och pappa passade Ida på lördag kväll när Linda och Magnus var på bröllop. Det gick jättebra med barnen och vi åt tacos och satt i vårt förtält och myste hela kvällen. Vi hade jättefint väder och jag blev kär i staden Karlskrona, vilken stad! Helt fantastiskt fin! Ska absolut åka dit igen...snart hoppas jag!

Här bilder på den vackra staden, trollen i trollskogen, nappträdet, campingen m.m.

Inga kommentarer: