2011-08-18

10-årig förlovningsdag!

Lite om det senaste...vi har varit på hamnfest nere vid havet (första gången för mej för det har alltid krockat med campingsemester mm) och så har vi varit på 30-års/35-års och bröllopsfest hos L-G och Ellinor. Hade jättekul på båda!

Förra fredagen var jag & Elvin och hälsade på Maria & Wille tillsammans med Mirja & Silas och Liselott & Linneá & Alicia. Som vanligt väldigt trevligt och deras hus är ju bara såå fint!

I söndags var mamma och pappa här på middag och så plockade de en hel stor korg full med kantareller. Mums!

Det regnade rejält på kvällen. Efter dom hade åkt hem blev det bara värre...tyvärr regnade det in i mina svärföräldrars källare igen, sist var det 2 år sedan det regnade så mycket att de fick totalrenovera hela källaren. Nu är allt förstört igen, tycker såå synd om dom. Stackars!

I förrgår var jag och Elvin och hälsade på Mirja och Silas i deras nya hus, det var jättefint och kul att träffa dom igen. Dom har flyttat hit från Stockholm så nuförtiden kommer vi ses mycket! Jättekul! Idag har vi haft fullt hus och det har varit fullt ös! 6 små barn (kan ju inte kalla dom för bebisar längre) och deras mammor och pappor (de som inte har börjat jobba ännu) var hos hos idag. Det var mysigt! Och imorgon kommer Agnetorna och Joel och Sanna på lunch! Det ska bli kul! Dessutom är det vår 10-åriga förlovningsdag idag! Så vi får väl se vad som händer...


Inga kommentarer: