2011-03-06

Äntligen mars och semlor!



I tisdags var nästan hela mammagruppen hos mej, 7 mammor med bebisar. Tyvärr var det 2 som inte kunde. Det var himla roligt! Vi gick ut på en promenad oxå. Onsdagen laddade vi mest inför babysimmet på kvällen. Det gick sådär, lite gnälligt blev det mot slutet, antagligen för att han blir trött. Det är synd att det är så långt att åka, han hinner ju bli trött när vi kommer dit, bättre det hade varit i Kungälv. Hoppas vi kan få en bra tid i Oasen till nästa kurs, annars slutar vi nog och börjar till hösten istället.

I torsdags träffade jag Maria och Malin, mina söta barndomsvänner! Det är alltid lika roligt att träffas och vi har så mycket att prata om, tiden går bara så fort när vi ses... I fredags var Marie och jag i Stenungsund med barnen och kollade lite i affärer. Jag köpte 2 runda ryamattor, en beige till hallen och en mörkgrå till tv-rummet. Det blev jättebra! På kvällen hade vi taco-fredagsmys hemma hos oss allihopa! :o)

I går var Mackan på utbildning hela dagen så mamma, pappa och svärmor kom och fikade hos Elvin och mej. På kvällen åt vi pizza, drack rödtjut och kollade på melodifestivalen, en ganska skön lördag!!! Åh, vilket fint väder det har varit idag, fick verkligen vårkänslor!!! Det var underbart med en härlig promenad i solen och så invigde vi sittvagnen för första gången idag. Elvin sov jättegott i den! Och så var vi på Öas Café på Överön med halva föräldragruppen och käkade semlor, världens godaste semlor! Nybakta och varma! Mums! Haha, kanske vi tar en sväng dit på söndag igen!
...nån som vill med? Godnatt!!!


Elvin softar i soffan!

Inga kommentarer: