2011-03-20

Elvin 8 månader idag!!!

Idag är det 20 mars och nu är Elvin 8 månader!!! Helt sjukt vad fort tiden går. Näst sista gången var det på babysimmet i onsdags. Vi ska inte fortsätta på nästa kurs, utan ska försöka få en plats till hösten i Kungälv istället. Vi känner inte riktigt för det nu när våren kommer och det blir sköna kvällar då man hellre vill vara ute. Det har inte passat så bra med den bassängen heller eftersom det är en bit för oss att åka, och Elvin hinner liksom bli trött.
På onsdag är det alltså sista gången på kursen Grodan.
I torsdags var Marie och Ella här, vi fikade, lekte och gick en promenad. Mysigt!

I fredags kom Marcus hem ganska sent från jobbet så vi var bara hemma och slappade i soffan. Igår var vi och fotograferade Elvin hos fotograf Lottis, det gick jättebra! Han blev jättesöt på bilderna, det var roligt! Efter det kom mormor, morfar, farmor och farfar på fika och Elvin han showade för dom i sin gåstol! :o) Mamma och pappa stannde till sent på kvällen, vi käkade Marcus goda gulaschsoppa och så gjorde jag Creme Brulée à la Pernilla Wahlgren, mums!

Idag var jag med mina goa jobbarkompisar på brunch, vi var på restaurang 1252 på Linnégatan. Jättetrevligt! Det borde man verkligen göra oftare. Imorgon ska jag till Susanne en sväng på kvällen för en träff med Sara som är hemma i Sverige. Hon bor i Boston annars, det ska bli kul att ses! :o)

Inga kommentarer: