2011-02-14

Alla ♥ dag!





I onsdags var mina kusiner Maja och Susanne med sina barn hemma hos mej, det var jätteroligt att vi äntligen kunde ses tillsammans! Elin (Majas lilla tjej) och Elvin är ju lika gamla, skiljer bara 11 dagar, så det är himla roligt. Maja åkte hem tidigare för att hämta sina 2 andra barn efter skolan, men Susanne stannade kvar så vi gick en promenad ner till havet. På kvällen började den nya kursen på babysimmet i stan, det fanns tyvärr inga bra tider i Kungälv så det fick bli Klippan i Gbg, men det går lika bra.

Och i torsdags simmade Elvin för sista gången på Kungälvs sjukhus, de ska ju stänga den bassängen nu p g a att den är för dyr i drift. Jättetråkigt för vi trivdes så bra där. Både Tove och Ella var sjuka så det var bara Elvin och Ella S som badade. De var jätteduktiga och fick fina märken för att de klarat kursen! :o) I fredags kom brorsan, Linda och söta Ida ner över helgen så vi träffades i lördags på middag hemma hos mamma och pappa. På förmiddagen var vi på fika hos Mathias, Maria och lilla Elin.

I söndags hälsade vi på stackars mormor som är så sjuk, fast hon såg mycket piggare ut än hon gjort tidigare. Hon mår väl bättre nu när hon får vara hemma istället för att ligga på sjukhuset. Idag var jag och svärmor och hämtade passen på mej och Elvin i Stenungsund och han blev jättebra på bilden! Så söt! Vi gick till matt-tema och köpte en matta till Elvins rum, köpte vin på systemet för det har varit soprent hemma av den varan och sedan käkade vi lunch på caféet intill Gripsholms-butiken i Stora Höga. Och så kom Marcus hem med jättefina röda tulpaner och choklad på "Alla ♥ dag!" Tack älskling, det var jättegulligt och fint! Imorgon ska vi träffa mammagruppen och alla bebis-kompisar hos Jenny och Tove, det ska bli jättekul! Tjingeling!




Denna mattan föll jag för!

Senaste köpet från Polarn o Pyret!


Inga kommentarer: