2011-01-31

Charmtrollet




Förra veckan var vi på 2 babysim, ett extra på tisdagen eftersom det blev inställt veckan innan och ett på torsdagen den vanliga tiden. Det gick jättebra och Elvin älskade det som vanligt. De har t o m börjat dyka under vattnet nu och det är jättekul och han verkar inte alls rädd för vattnet. Efter simmet fikade vi hos Krille och Marie i Kovikshamn och käkade semla! Annars hände det inte så mycket mer än att vi var ute och gick långa promenader varje dag, det var ju så himla fint väder.

På fredag kväll var vi hos Krille och Marie tillsammans med Jonas på Tacofredagsmys. Mysigt som vanligt! På söndagen var mamma och pappa här på middag hos oss och så gick vi till havet och tittade på en del som åkte skridskor. I måndags var jag i Kovikshamn igen hos Ella och Marie.
I tisdags var det träff med mammagruppen hemma hos Anna och Emilia i Gullbringa och på kvällen var vi på scrapbookingen på BVC. Det var supertrevligt och roligt! Tanken med det är att vi ska göra ett album om våra barn som dom kan titta i när dom blir äldre. Det är varannan tisdag och 2,5 timma varje gång. Men vi kommer behöva mer tid än så så vi får väl fortsätta hemma sen med det.

I onsdags var jag och Marie och barnen bjudna till Åsa på lunch men vi fick avboka det för Elvin blev ju snuvig/förkyld på tisdag kväll. Var ju rädd att vi skulle missa babysimmet i torsdags oxå för det, men vi testade att bada med honom och det gick bra, det blev nästan bättre med snuvan men sen fick han ju lite hosta istället. Så länge de inte har feber och känner sig hängiga så kan de tydligen bada. Och det gick ju bra. Skulle på fika hos Sara på torsdag och fick ställa in det oxå och även babycaféet hoppade vi i fredags. Men på kvällen var Krille, Marie och Ella här på Tacofredagsmys! Mysigt som vanligt!

Igår åkte jag och mamma och köpte en jättefin gåstol till Elvin som han gillar väldigt mycket och efter det åkte vi till Östra och hälsade på mormor som ligger på sjukhuset. Min moster kom även dit och hälsade på, det var roligt! Sen köpte vi med oss pizza på hemvägen och såg på filmen
"Så olika". Sen åkte mamma hem, hon hade ju inte direkt bråttom hem för pappa var på Kick-off med jobbet hela dagen/kvällen/natten. Idag kom mamma och pappa igen på fika och så gick vi ner till havet, det var fantastiskt fint där nere, fick vårkänslor! Åh, vad härligt det ska bli med vår!!! Imorgon ska jag på 6-månaders kontroll med Elvin hos läkaren på BVC, ska bli spännande och se hur mycket vårat lilla charmtroll har växt nu. Vi hörs snart igen! Godnatt alla vänner!

2 kommentarer:

Ing-Marie Mårth sa...

Hej Karin!
Vad kul det är att få följa Elvins framsteg. Hur är det med mormor? Förstår att hon ligger på sjukhus. Har hon blivit sämre? Ska ringa mamma en dag, men jag ville bara veta nu när jag läste om det.
Hoppas allt är bra med er alla. Här är allt som vanligt. Helgerna fyllda med innebandymatcher, fotbollscupermm.
Nu till helgen kommer 4 kompisar upp och då ska vi bo på Hotell Clarion, gå och se Romeo & Julia, shoppa och äta på mysiga restauranger. Vi ska också gå och se utställningen om terracotta armén.

Ha det så himla gott. Krama om familjen


Kramar
Ing-Marie, Lennart och Jakob

Elin sa...

Ååå ja dööör så söt han är!!! måste försöka ses kram