2011-01-01

Gott Nytt År!

Åh, det har varit en rolig jul! Och Elvins första jul dessutom...kanske därför...herregud vad jag är tacksam att vi fått honom! Han är helt underbar våran lille guldklimp! Han är busig, sprallig, glad och skrattar jättemycket! Jättesnäll är han oxå och sover jättebra både på natten och dagen. Vi själva får ju sova hela nätterna, vi lägger honom vid 22-23 tiden och sen sover han ända till 8.30. Varje dag!!! Smakportionerna vi ger honom gillar han oxå, vill helst ha majs och potatis och katrinplommon :o)
Och snart är han 6 månader och han utvecklas hela tiden! Känns som det är nåt nytt varje dag, nya busiga ljud och att han kan greppa grejer bättre och dom små tänderna som syns mer och mer för varje dag...ja, det går alldeles för fort!

Julafton firades först hemma hos min mormor på dagen och på kvällen var vi hemma hos mamma och pappa tillsammans med min bror, Linda och lilla Ida. Det var jättemysigt och alldeles för mycket paket! Puh! Mest såklart till barnen!!! Elvin fick massa fint! På juldagen kom Marcus mamma och pappa till oss och Elvin fick en drös med klappar till, han fick ju även den fina Tripp Trapp-stolen redan innan jul!!! På kvällen gick vi till dom istället tillsammans med Nicklas, Emma och Thea och åt lite middag. Vi passade på att fira Marcus pappa som fyllde pensionär (65 år) på annandagen!!! På annandagen kom min mamma, pappa, Magnus, Linda och Ida och min kusin Cattis med hennes familj till oss. Cattis ville så jättegärna se Ida nu när dom ändå var här nere, det har aldrig blivit tillfälle för dom att ses. Så det var ju roligt!!!

På måndagen var Elvin helt slut efter dessa hektiska familjedagar, han sov i stort sett hela dagen! I tisdags kom Mirja, Maria och Elin och lilla Tuva till oss, vi hade bestämt att ses för att Mirja var nere över julen. Det var några till som skulle kommit men som inte kunde, så är det ju alltid, men det var mysigt ändå!!! Nyår firades hos Nicke och Karin i Ytterby tillsammans med en massa andra, var väl totalt ca 40 personer med alla barn, så det var ett jäkla röj! Elvin hade inte sovit sedan kl.15 på dagen när vi var ute och gick, och det gick inte att lägga honom, han kom inte till ro, så vi åkte hem innan tolvslaget, han slocknade i bilen hem. Men det gjorde inget, det var ganska mysigt att fira bara vi två!

På nyårsdagen fick vi middag hos svärisarna igen efter promenaden vi gick. Och igår var mamma och pappa här och åt söndagsstek hos oss och så gick vi en promenad till havet, det var jättefint väder igår, blå himmel och en strålande sol! Idag gick jag själv en långpromenad med Elvin, det var jätteskönt och han sov som vanligt hela vägen! Imon har jag inget alls planerat, får se vad vi hittar på...

God fortsättning på er alla!
Detta har ju varit det bästa året hittills i mitt liv, det blir svårt att slå det...men jag hoppas 2011 blir minst lika bra!


Här nedan bilder på Kristian och Elvin och Ella som tomtenisse och gumma på Lussefikan hos Jonas och Anna, Elvin i sin nya Tripp Trapp-stol, Elvin och pappa och mamma på julafton med alla julklappr. Och Elvin i den gamla Hokus Pokus-stolen hos farmor och farfar och i sin fina pälsmössa, och så leker han med en leksak som han fick i julklapp av mormor och morfar!

1 kommentar:

Ingelas tradgard sa...

Gott nytt år på er också!!!
Ha de gott!!
Ingela