2010-12-20

Elvin 5 månader idag!

Här sitter Elvin och äter och tittar på fåglarna i sin nya fina Tripp Trapp-stol som han fått av farmor och farfar!









Idag fyller Elvin 5 månader! Det är inte riktigt klokt vad fort tiden går... Idag fyller oxå svärmor år, Grattis Marita! I torsdags var vi på andra babysimlektionen, det var inte lika glatt som första gången. Tyvärr var Elvin lite för trött och så hade han ju fått sina två tänder, men det går säkert bättre nästa gång. Nu är det ju julöppehåll i 3 veckor, så vi får väl öva lite hemma i badkaret...Ja, tänderna var han ju tidig med, 4,5 månad, precis som sin pappa! Nu ser man två små risgryn som håller på att sticka upp, gulligt! I lördags åkte vi till Ingelas Trädgård som hade sitt sista julmys för i år med glögg och massa fina saker. Jag fick köpt lite julblommor till nära och kära!

Vi var oxå på IKEA i lördags och bytte Elvins bokhylla som var lite trasig och så for Marcus dit i söndags oxå och köpte lite nya hyllor till vårt Tv-rum, som vi satte ihop sent igår kväll. Men det är inte färdigt ännu, dörrarna ska ju på och hyllorna inuti. Bild kommer på det när det är klart. I går kväll var vi hos svärmor och firade hennes födelsedag som ju är idag! Idag ska jag göra de sista julklappsinköpen och såklart lämna Elvin till mormor, vill inte ha med honom bland alla folk, dessutom är babyskyddet så himla tungt att bära runt på. Imorgon ska vi i mammagruppen träffas för en sista träff innan jul, ska bli roligt!!!

Vill passa på och varna er för att beställa saker från Vistaprint! Är så besviken på dom, det går inte heller att kontakta dom på något sätt.
Jag beställde julkort med Elvin på för över 2 veckor sedan, men de har inte kommit ännu. Så tråkigt när jag har köpt julfrimärken och allt. Hoppas verkligen de ligger i brevlådan idag, annars blir det inga julkort :(
Tjing sålänge!

1 kommentar:

elin sa...

HAhahah ja döörr....underbart kort när elvin sitter och kikar på vägen. ahahhaha stört coolt!!! hhihi hoppas vi ses innan jul, kramis