2014-05-30

Svea 90 år!

Idag har vi firat Marcus farmor Svea som fyller 90 år! Stort GRATTIS! En piggare och fräschare 90-åring får man leta efter... Vi åt middag på Fars Hatt hela släkten, det var trevligt! Dessutom fyller Marcus kusin Björn 25 år oxå idag! Hipp hipp hurra för dom båda!



Bus i lekstugan



Morsdag och Stockholmsbesök

I söndags firade vi Morsdag hos mamma och pappa eftersom min bror med familj var här hemma. De var på min kusin Klas bröllop på lördagen så mamma och pappa passade Ida och Max. De stannade här tills igår. Så vi har umgåtts en del och barnen har fått leka med varann. Roligt!



Marcus var borta hela helgen och spelade golf med sina polare. Och i måndags kom hela min familj hit och vi var ute i det härliga vädret. Annars rullar vardagen på som vanligt med träning och jag kämpar på med vikten, som går sakta men säkert nedåt... :o)



2014-05-24

–10 kg nu!

Nu har jag gått ner 10 kg!!! Bara 5 till...sen är jag i mål! Är ganska nöjd hitills och det funkar bra, men såklart kämpigt. Men det ska gå trots att det är sommar och mycket onyttigt man kan stoppa i sej. Ska försöka träna så mycket jag kan så kroppen blir lite mer "fast". Det ska nog gå bra.

Elvin var på kalas hos en dagiskompis i söndags och i måndags åkte vi till mormor och morfar och hälsade på, sedan ville ju inte Elvin åka hem så han sov över hos dom och skippade dagiset på tisdagen. I onsdags var jag på lunch med mina goa kollegor på Älmagasinets vincafé. Jättegott och härligt i solen! Rekommenderas! Och så förtidsröstade jag oxå!

I torsdags var vi hela familjen och vaccinerade oss mot TBE och åt på McDonalds efteråt. Och ja, det går faktiskt om man ViktVäktar, jag åt lilla menyn. I går var vi hos Marie, Oliver och Rasmus hela dagen och barnen lekte så bra utomhus. Idag har jag och Elvin varit på Hoppis & Skuttis!



Havet



Sommarblommor



Lova ♥