2014-12-30

Julen 2014

Vi har haft en mysig jul! Jag jobbade sista dagen den 18 december och har varit ledig sedan dess, nu i 2 veckor! Börjar igen den 7 januari. Otroligt skönt att bara slappa och slippa ställa klockan. Farmor fyllde oxå 70 år den 20 december!! Stort GRATTIS!!!

På julafton var vi på jullunch med gröt och skinksmörgås hos Marcus faster med hela tjocka släkten. Alltid lika roligt! Sedan tittade vi på Kalle hemma med farmor och farfar som stannade resten av eftermiddagen och kvällen. Lugnt och skönt att bara vara hemma. Jultomten kom på besök och lämnade julklappar till barnen, och efter det så åt vi julbord!

På juldagen åkte vi hem till mormor och morfar och firade jul! Då blev det julbord nummer 2 och massa mer julklappar till barnen! Såå gott och trevligt som alltid!

På annandagen var vi på kalas hos farfar som fyllde 69 år! Tjoff, så var julen förbi! All stress och så mycket man ska hinna med innan jul; göra pepparkakshus, baka lussekatter, pepparkakor, tunnbörd och kakor, göra julgodis, skriva och skicka julkort, julpynta, köpa julklappar, städa, utebelysningar som ska upp, julgranar och annat fix, och så är allt bara förbi nu...lite skönt ändå. Ska faktiskt bli skönt att snart ta bort allt julpynt igen...

Begravning :( och Bio (Micke & Veronica) :), Lovas 3-dagarsfeber och Annandags- och NyårsdagsZumba har oxå hunnits med under jullovet...



Inga kommentarer: