2014-04-26

Påsken 2014

På långfredagen var vi på Fars Hatt och käkade påskmiddag med hela familjen för att fira mamma som fyllt 65 år och pappa som fyllt 63 år. Vi åt 3-rätters med ett gigantiskt efterättsbord. Massa godsaker! På påskafton var vi bara hemma på dagen och på kvällen var vi hos Ellinor, L-G och Samuel. De bjöd på jättegod påskbuffé! Vi som var där var Marie, Kristian, Jonas, Camilla, Lars, Mathias, Joakim, Charlotte och alla barn. Det var jättetrevligt och strålande väder!

På påskdagen kom mamma, pappa, Magnus, Linds, Ida och Max hit. Barnen lekte lite en stund och sedan gick vi till havet. Det var helt underbart väder så vi hade med oss fika och grillade korv! Elvin och Ida somnade i dubbelvagnen, de var så trötta. När vi kom hem igen så åt vi middag och åt lite tårta som mamma hade med sej. Tyvärr blev Elvin lite hängig med feber och hosta så han var inte så pigg och orkade inte leka med Ida. Men efter en stund när medicinen hjälpte så blev han piggare igen lagom till de skulle åka hem. 

På annandagen var vi på middag hos svärföräldrarna ihop med Nicklas, Emma och Thea. Vi åt jättegod mat och det var trevligt. Så var den påskhelgen över! 



Inga kommentarer: