2012-12-27

Julen 2012

Nu är denna julen över! Vad fort det går, men det har inte alls varit stressigt denna julen. Den lugnaste julen på länge faktiskt. Jag var ute i väldigt god tid i år, så det var skönt. Förra torsdagen fyllde Elvins farmor år så då var vi där och firade henne och i lördags var vi på Julmys hos Ingelas Trädgård med Marie, Kristian och deras tjejer, sedan åt vi lite gulaschsoppa här hemma efter. På söndagen gjorde vi inte så mycket, städade, skurade golv, griljerade skinkan, gjorde knäck och kollade på tv.



På julafton gick vi över till Ann-Britt och Bengt och åt den traditionella grötlunchen ihop med släkten, trevligt som vanligt! Sedan hem och vänta in mamma och pappa som kom strax innan Kalle Anka. Vi drack lite glögg och tittade på det och sedan åt vi julmaten på eftermiddagen och sedan kom tomten till Elvin. Han var inte alls rädd, han gick fram och tog emot paket, satt i knät och kramade tomten när han sen skulle gå. Jag själv var livrädd för tomten när jag var liten så det var så spännande och se hur han skulle reagera. Förra året var han ju så liten. Mamma och pappa sov sedan över til juldagen.



På juldagen slappade vi mest, mamma och pappa stannade kvar och sedan på eftermiddagen kom Elvins farmor och farfar och så åt vi resterna av julmaten sedan julafton. Det var gott! Tomten kom ännu en gång till Elvin och lämnade fina paket. Han fick många och jättefina julklappar; briotåg, kassapparat, doktorsväska, 2 böcker, Pop-kläder, kaffebryggare, brödrost, cupcakes på kakfat, smurfsängkläder, målarbok, 2 kranlastbilar, Pippi-dvdbox, Blixten McQueen dator och tröja, pengar och massa Duplo Lego. Helt galet mycket saker! I går på Annandagen fyllde Elvins farfar år så då var vi där på middag och firade honom.



Inga kommentarer: