2012-08-14

Stockholm

I torsdags åkte vi till Stockholm för att hälsa på min bror med familj och för att se Fanny & AlexanderDramaten. Vi åkte i en bil allihopa, så mamma och pappa åkte med oss. Papporna och morfar fick passa barnen medan jag, mamma och Linda gick på teater tillsammans med Ing-Marie. Jag fick ett superfint Efva Attling halsband i försenad 35-årspresent och Elvin fick jättefina kläder i 2-årspresent av Ing-Marie. Tack snälla söta du!

Föreställning var i alla fall jättebra och det var många kända skådespelare med och så var det första gången för mej på Dramaten. Jättekul!

På fredagen gick vi en promenad till Pampas Marina för att äta lunch, det var underbart i solen och såå fint! Kul att kolla på massa fina båtar oxå! :o)

I lördags åkte vi till Magnus och Lindas hus som dom snart ska flytta in i. Det såg jättefint ut och det kommer passa dom perfekt! Efter det åkte vi till Gustavsberg för lite lunch och outlet-shopping, det var mysigt! Och i söndags åkte vi hem...och det tar ju sin lilla tid...men det gick jättebra, Elvin var såå snäll i bilen! ♥





Inga kommentarer: