2011-03-20

Elvin 8 månader idag!!!

Idag är det 20 mars och nu är Elvin 8 månader!!! Helt sjukt vad fort tiden går. Näst sista gången var det på babysimmet i onsdags. Vi ska inte fortsätta på nästa kurs, utan ska försöka få en plats till hösten i Kungälv istället. Vi känner inte riktigt för det nu när våren kommer och det blir sköna kvällar då man hellre vill vara ute. Det har inte passat så bra med den bassängen heller eftersom det är en bit för oss att åka, och Elvin hinner liksom bli trött.
På onsdag är det alltså sista gången på kursen Grodan.
I torsdags var Marie och Ella här, vi fikade, lekte och gick en promenad. Mysigt!

I fredags kom Marcus hem ganska sent från jobbet så vi var bara hemma och slappade i soffan. Igår var vi och fotograferade Elvin hos fotograf Lottis, det gick jättebra! Han blev jättesöt på bilderna, det var roligt! Efter det kom mormor, morfar, farmor och farfar på fika och Elvin han showade för dom i sin gåstol! :o) Mamma och pappa stannde till sent på kvällen, vi käkade Marcus goda gulaschsoppa och så gjorde jag Creme Brulée à la Pernilla Wahlgren, mums!

Idag var jag med mina goa jobbarkompisar på brunch, vi var på restaurang 1252 på Linnégatan. Jättetrevligt! Det borde man verkligen göra oftare. Imorgon ska jag till Susanne en sväng på kvällen för en träff med Sara som är hemma i Sverige. Hon bor i Boston annars, det ska bli kul att ses! :o)

2011-03-17

Nu är väl ändå våren här!?

Wow, vilket strålande fint väder det har varit de två senaste dagarna, helt underbart! Mina krokusar har börjat titta fram nu oxå! :o)

Jag och Elvin har promenerat ner till havet både igår och idag. Och idag träffade vi på grannen Louise, vi satt och tjötade en lång stund intill husväggen. Det var jättehärligt!

Hörde rykten om att det skall komma snö imorgon, kan det verkligen stämma?! Jag tror i alla fall inte på det...

Natti natti mina vänner!

2011-03-14

Mitt lilla busfrö


Mitt lilla busfrö som röjer runt hemma, nu har jag fått börja plocka bort grejer!

Längtar så himla mycket nu till Grankan och solen! Ska bli så himla skönt! Hoppas vi slipper mera förkylningar bara, vill inte vara sjuk där nere, har fått nog av detta nu... Denna veckan som varit en riktig snörvel-vecka. Det började i måndags, då blev Elvin förkyld så vi fick hoppa simmet i onsdags och sen blev jag och Marcus kassa i slutet av veckan så vi missade ju såklart Kristians 30-års fest som vi hade sett fram emot så mycket! Typiskt! Bara att gilla läget liksom... Jag scrappade i alla fall i tisdags med vännerna på BVC, känns som jag aldrig kommer hinna klart med albumet, det kommer jag inte att göra heller, det är bara att inse. Jag får fortsätta hemma sen, känns som ett evighetsprojekt. Hann med en promenad oxå på dagen, det var hyffsat väder, solen sken men det blåste. Jag knackade på hos en granne en bit bort som jag aldrig träffat förut som oxå har barn, en liten Elias som är 2,5 månad äldre än Elvin, en blivande kamrat åt Elvin kanske? Vi skulle ses på en fika nåndag. Roligt! I onsdags kom söta lilla Elli förbi, det var så roligt med lite besök, det var ju en sån grå och trist dag.

Torsdag, fredag och idag har Marcus varit hemma för hans lastbil har varit paj, så det har varit lyx att ha haft han hemma. Passade ju bra oxå när vi var krassliga. Igår var vi hos mamma och pappa och käkade middag, pappa hade gjort lammracks med jättegott potatismos till och så fick vi viiin! :o)
Idag har jag fixat massa hemma och på eftermiddagen hälsade jag, Elvin och mamma på mormor en sväng. Imorgon hoppas jag kunna gå en lååång promenad och sen är det föräldragrupps-möte på BVC på kvällen.

Glömde ju och säga att jag har målat ett vitrinskåp hela helgen. Det var ett IKEA skåp i björkfanér som jag faktiskt har målat vitt, fick köpa en speciell färg för att färgen skulle fästa bara. Det blev kanonfint!

Godnatt alla mina vänner!!!

2011-03-06

Äntligen mars och semlor!



I tisdags var nästan hela mammagruppen hos mej, 7 mammor med bebisar. Tyvärr var det 2 som inte kunde. Det var himla roligt! Vi gick ut på en promenad oxå. Onsdagen laddade vi mest inför babysimmet på kvällen. Det gick sådär, lite gnälligt blev det mot slutet, antagligen för att han blir trött. Det är synd att det är så långt att åka, han hinner ju bli trött när vi kommer dit, bättre det hade varit i Kungälv. Hoppas vi kan få en bra tid i Oasen till nästa kurs, annars slutar vi nog och börjar till hösten istället.

I torsdags träffade jag Maria och Malin, mina söta barndomsvänner! Det är alltid lika roligt att träffas och vi har så mycket att prata om, tiden går bara så fort när vi ses... I fredags var Marie och jag i Stenungsund med barnen och kollade lite i affärer. Jag köpte 2 runda ryamattor, en beige till hallen och en mörkgrå till tv-rummet. Det blev jättebra! På kvällen hade vi taco-fredagsmys hemma hos oss allihopa! :o)

I går var Mackan på utbildning hela dagen så mamma, pappa och svärmor kom och fikade hos Elvin och mej. På kvällen åt vi pizza, drack rödtjut och kollade på melodifestivalen, en ganska skön lördag!!! Åh, vilket fint väder det har varit idag, fick verkligen vårkänslor!!! Det var underbart med en härlig promenad i solen och så invigde vi sittvagnen för första gången idag. Elvin sov jättegott i den! Och så var vi på Öas Café på Överön med halva föräldragruppen och käkade semlor, världens godaste semlor! Nybakta och varma! Mums! Haha, kanske vi tar en sväng dit på söndag igen!
...nån som vill med? Godnatt!!!


Elvin softar i soffan!