2011-11-06

Elvin nyklippt! :o)

Mamma kom hem till oss i onsdags och klippte Elvins hår! Det behövdes verkligen, han har såå mycket hår! Han fixade det lika bra som förra gången, satt hur snällt som helst! Han är verkligen duktig och absolut inte rädd. Kanske för att det är mormor som är frisör!

I torsdags var mamma, jag och Elvin på minneslunden där mormor och morfar är och tände ett ljus och smyckade med lite blommor! Det var fint! På eftermiddagen var jag och Elvin och hälsade på Liselott och hennes små tjejer tillsammans med Maria. Mirja, Silas och Milia skulle oxå varit med men Silas hade feber. Tyvärr. I fredags slappade vi bara hemma hela dagen jag och Elvin. Jätteskönt!

I går var vi bjudna till mamma och pappa på brunch för att Ing-Marie, Lennart och Jakob var på besök i Kode. Mamma hade gjort massa gott käk; Janssons frestelse, omelett, prinskorvar, köttbullar, lax, paj och lite bröd mm. Till kaffet fick vi våfflor och glass! Mums! Vi var mätta resten av eftermiddagen så vi hoppade över middagen. På kvällen kollade vi på filmen Farsan och käkade godis!

Inga kommentarer: