2010-09-04

Oj, vad tiden går...


...han börjar bli stor nu vår lille kille, på tisdag blir han 7 veckor och nu väger han strax över 5 kg, tycker det känns lite jobbigt att det går så fort och att han redan hunnit bli så stor, men samtidigt är det ju roligt att han är mer vaken och med mera och det är såå stor skillnad för bara några veckor sedan. Det har verkligen varit fullt upp sedan han kom, mycket besök, nästan varje dag, ja, de första veckorna var det besök varje dag, ibland flera på en dag, nu är det lite lugnare. Men det är jätteroligt och Elvin har fått så mycket fina presenter, såå mycket fina kläder och även lite leksaker, hur ska man hinna med att använda allt? Hans mamma har också köpt lite...hihih...

Vi har varit på BVC nu varje vecka sedan han föddes, vi har en jättego BVC-sköterska. Marcus har varit med varje gång, han har tagit ledigt för det, det är mysigt! Vi hade även förlovningsdag den 18 augusti då passade vi på att fira lite och åkte till Klädesholmen och åt lunch på Salt & Sill, jättegod lubbfisk med ugnstekt potatis och smörig sås och till efterrätt creme brulé med lingonsorbet. Och jag drack vitt vin till, supergott! En av fördelarna med mjölkersättning. :o) Självklart var Elvin också med! Fint väder hade vi också, sedan tog vi en sväng till Skärhamn och Rönnäng också, längesedan jag var där. Man skulle haft en båt då hade man varit där på nolltid och så hade man kunnat lägga till vid bryggan på Salt & sill.

På fredagar är det Babycafé på öppna förskolan på BVC, vi var där igår, så himla mycket bebisar, det var alldeles fullt. Roligt att det var flera från föräldragruppen där också, så vi ska dit nästa vecka igen, då ska vi göra gipsavgjutning av händer och fötter!!! Och senare i höst skulle det komma en fotograf och fota dem som vill. Det ska vi också göra såklart! Man får ju passa på!

Inga kommentarer: