2008-11-26

bling bling!

Apropå glitter och bling bling, visst är dessa
vattenflaskor från bling H20 grymt snygga, vill bara ha...



2008-11-24

Detta har hänt i helgen...

I fredags var jag på glitter- och glamourparty med jobbet på Odd Fellow i stan! Det var skitskoj, hur kul som helst! Bästa ICA-festen hittills faktiskt! Alla var sååå fina! Och i lördags var vi på middag/kalas hos Ludde och Jessica, alltid lika kul att ses! Igår bakades det tunnbröd för fullt hemma hos oss. Jag och mamma höll på ändå från kl.10-20, hela dagen, eftermiddagen och kvällen alltså!
Kul och fantastiskt gott!

2008-11-13

November

Tiden går ju hur fort som helst, snart är vi i mitten på november. November som förr alltid gick så otroligt långsamt och det var så grått och trist jämt. Det är ju fortfarande väldigt grått och trist, men det går fortare på nåt vis nu. Man hinner liksom inte känna efter om det är tråkigt och grått. Jag gillar ju hösten så jag brukar inte bli så deprimerad när hösten kommer för jag älskar att tända ljus och mysa. Men nu längtar jag verkligen till mystundens högtid, nämligen 1:a ADVENT. Finns det nåt mysigare än att tända ljus i mörkret, dricka glögg och äta pepparkakor gärna med mögelost på! Och att julen närmare sej, åh, jag längtar faktiskt till jul! Däremot är ju tiden efter jul inget vidare rolig, alltså januari och februari. Så därför drar vi till Thailand under den värsta tiden. För när vi kommer tillbaka så är det inte långt kvar till mars och mars är ju en vår-månad eller hur? Då börjar våren och det blir ljusare igen!

Dröm sött!

2008-11-07

Stockholm i mitt hjärta...

...hihihi...nu mina vänner, drar jag till Stockholm igen över helgen!
Ha nu en riktigt supertrevlig helg! För det ska jag ha! Tjing!!!

2008-11-06

Hahhaaa...blev rädd...

...att de just slutat med Kitty på HM, men icke. De har nämligen börjat med Betty Boop, Snobben och Mimmi Pigg nu oxå...men här är ett alldeles nytt utseende i Hello Kitty sortimentet, så de har INTE slutat med världens sötaste katt! Haha!

2008-11-04

Sthlm över dagen!

Ska snart gå och lägga mej, måste gå upp 04.00 för jag ska ta tåget till Sthlm 05.55....shit...helt galet tidigt, men så är det ibland. Ska upp till huvudkontoret på möte mm. Ska också hinna träffa Mirjo på stan, för att äta på nåt mysigt ställe, det ska bli jättekul!

Sov gott! Kram

2008-11-03

Uppdatering

Förlåt....jag är lite dålig på att uppdatera mej här på bloggen, jag har fått påbackning om det av vissa onämnda bloggläsare, himla kul att ni läser varje dag! Jag vet om några som läser men det hade varit kul att få veta om alla....snälla kan ni inte skriva nånting ibland så jag vet vilka ni är! Please, please!

Jo, detta har hänt det senaste....förra fredagen var jag på tjejmiddag hos min jobbarkompis Elin, hon bjöd på jättegod mat, ungstekt lax, potatis, vitvinssås, sallad och massa vin såklart! Det var väldigt mysigt! På lördagen var vi hos grannarna och käkade pizza, också väldigt trevligt. I fredags hade vi team-aktivitet med jobbet. Vi gjorde egna praliner på Göteborgs Chokladfabrik som ligger vid Kronhusbodarna, därefter hängde vi på Delirium och sedan käkade vi god mat på The Flying Barrel. Efter det gick vi till Hard Rock Café, det var lite kul att det krockade med Lårens överaskningsfest som Lena hade fixat åt honom med alla polarna, så hela jäkla Hard Rock kryllade av folk man kände, jättekul! Det var säkert 30 kända personer där! Vi hade en jäkla tur att snälla, söta Ulle ville komma och hämta mej, Mackan, Carola och Plate. Skönt att slippa åka taxi alla gånger. Så lite smått bakis var jag hela lördagen såklart. På kvällen var vi bjudna till L-G och Ellinor, ett par kompisar som vi nyss blivit grannar till, på middag. Jättetrevligt! Igår kväll var vi hemma hos mamma och pappa och käkade kallops, supergod söndagmiddag!

Ha det super! Kram