2014-07-10

Början på juli

Förra tisdagen träffades jag, Maria, Grethe och Monica på Trullo för lite snack och käk! Trevligt som vanligt! På onsdagen tränade jag MRL på Karins sista pass innan semestern! Svettigt! På torsdagen var vi hos Jenny i Rödbo på lunchdejt och gofika och massa bus med barnen. Jättetrevligt!



I fredags åkte vi till Marie, Oliver och Rasmus i Kode och hälsade på! Mysigt och vi kunde vara ute hela tiden! I lördags var vi runt i stan och kikade på Studsmattor och kom fram till att vi inte ville ha någon billig variant utan det blev en från JumpKing! Den blir säkert bra! Men vilken djungel med studsmattor...puh! Skönt att vi har bestämt oss nu! På kvällen var vi på överraskningsfest för Bengt som fyllde 65 år! Det blev jättelyckat och var trevligt! Tack för att vi fick komma och ni hade ordnat det jättebra!



Denna veckan har vi mest bara varit hemma. Mamma och pappa kom på fika e dag och igår och idag åkte vi ner till havet och badade. Jätteskönt i vattnet....faktiskt! Åker nog ner dit imon oxå. Grannarna här var oxå där och Elvin lekte med William och Pontus och busade i vattnet!

Inga kommentarer: