2013-04-28

Veckan som gått...

...har inte varit så händelserik. Marcus har varit kass och jag har städat upp i trädgården lite. Rensat upp massor av löv som kilar in sej i alla kullerstenar vi har på tomten. Slitsamt jobb men det blir så fint när det är klart. Vi har ju sågat ner massa träd på tomten så jag hoppas det blir lite mindre löv nästa år. Har även krattat upp masssa löv på gräsmattan och gödslat den. Rhodedendron-buskarna verkar oxå ha klarat sej ganska bra, det fattades ju bara regn. Mamma och pappa var här en sväng i torsdags och så var vi hos dom i fredags. Det var ju så härligt väder! Och nu är april redan förbi, det går sjukt fort...







2013-04-23

Lite av varje...

Nu är Elvin förkyld! Vi var på öppna förskolan i Harestad i onsdags. Första gången i år och sedan Lova föddes som han är där och så blir han sjuk direkt. Jag fattar inte, blir hysterisk på alla dessa sjukdomar. Varför tar folk med sej sjuka barn till öppna förskolan?? Det borde vara förbjudet! Jag hade ju dessutom Lova med mej och jag utgår från att folk är friska. Hoppas hoppas hon inte åker på nåt nu. Hon klarade sej ifrån influensan som Elvin hade för en månad sedan i alla fall. Får nog hålla mej hemma ett tag till tror jag. För det är inte värt det. Det är ju ändå snart maj men sjukdomarna håller i sej, det är inte klokt.

Maria, Christina och Malin och hennes små tjejer var hos oss och hälsade på i onsdags kväll. Jättekul att träffas och barnen lekte för fullt. Tack så jättemycket för presenterna Lova fick! Och så var mamma var här i helgen och vi gick till havet, det var jättehärligt! Såå fint väder!



2013-04-16

April april

Lite uppdatering en bit in i april månad. Förra lördagen hade vi Tapaskväll med hela våran goa föräldragrupp hemma hos Siverbrants i Ytterby. Vi hade knytkalas och åt massa gott! Det var kanontrevligt! Mormor och morfar var barnvakt här hemma åt båda barnen och det gick jättebra. På söndagen gick vi en promenad till havet och vi hade med oss fika.



Lova blev 3 månader i onsdags, herregud vad tiden går snabbt, hinner verkligen inte med. Anna S, Anna M och Johanna var här i onsdags med sina små och jag bjöd på våfflor. Marie skulle varit med oxå men dom var sjuka. Anna M stannade kvar lite längre så vi gick en härlig promenad ner till havet. Det var ju kanonväder!

På torsdagen var mamma här en sväng och i fredags var vi i Kode och hälsade på Marie, Oliver och Rasmus. Elvin och Oliver lekte ihop. Sedan var jag på vårdcentralen och fick lite allergimedicin inför våren. Och efter det var jag med Lova på BVC för 3-månaderskontroll och så fick hon sina första 2 sprutor i benen. Det gick ganska bra, hon skrek högt men det gick snabbt över. Hon vägde 6,1 kg och var 63 cm lång. Och på kvällen hade vi pizzafredagsmys här hemma. Och så kom mamma och pappa hit en stund i söndags och hälsade på och mormor klippte även Elvin.





Och så har vi även lekt i sandlådan en del, Elvin tycker såklart att det är jätteroligt! :o)

Så härligt att våren är här nu! Som vi har längtat!

Inte så mycket som växer ännu, men tussilago har vi hittat och krokusar blommar i rabatten.

Ipad 2 och Iphone 5

Nu har jag äntligen skaffat mej en Ipad 2 och en Iphone 5! :o)

2013-04-03

Påsken 2013

Lite annorlunda påsk vi haft i år. Marcus har jobbat långfredag, påskafton och annandag påsk och så hade vi ju dop för Lova på påskdagen och dessutom fyllde min pappa år den dagen oxå. Vi fick besök av min bror med familj och mamma och pappa på långfredagen och vi åt våfflor. På påskafton målade vi först ägg till frukosten och sedan gick vi till farmor och "påskade", Elvin var utklädd till påskgubbe och jag fick oxå måla mej. På eftermiddagen åkte vi till mina föräldrar och åt påskbuffé, jättegott! Och på påskdagen så döptes Lova i Torsby Kyrka kl. 16 och så hade vi lite kalas här efteråt. På annandagen åkte jag och barnen hem till mormor och morfar så Elvin fick leka lite till med Ida och så åt vi ihop innan de åkte hem till Stockholm.





2013-04-02

Lova ♥ Astrid ♥ Svea

Nu är vår lilla Lova döpt!

På påskdagen den 31 mars 2013 döptes vår lilla Lova ♥ Astrid ♥ Svea i Torsby Kyrka. Det gick jättebra och hon var så nöjd hela tiden. Efter dopet var vi alla hemma hos oss.

Tusen tack för alla fina presenter Lova fick på sin dopdag!

Lovas morfar fyllde även 62 år denna dag! Grattis!!!