2013-04-16

April april

Lite uppdatering en bit in i april månad. Förra lördagen hade vi Tapaskväll med hela våran goa föräldragrupp hemma hos Siverbrants i Ytterby. Vi hade knytkalas och åt massa gott! Det var kanontrevligt! Mormor och morfar var barnvakt här hemma åt båda barnen och det gick jättebra. På söndagen gick vi en promenad till havet och vi hade med oss fika.



Lova blev 3 månader i onsdags, herregud vad tiden går snabbt, hinner verkligen inte med. Anna S, Anna M och Johanna var här i onsdags med sina små och jag bjöd på våfflor. Marie skulle varit med oxå men dom var sjuka. Anna M stannade kvar lite längre så vi gick en härlig promenad ner till havet. Det var ju kanonväder!

På torsdagen var mamma här en sväng och i fredags var vi i Kode och hälsade på Marie, Oliver och Rasmus. Elvin och Oliver lekte ihop. Sedan var jag på vårdcentralen och fick lite allergimedicin inför våren. Och efter det var jag med Lova på BVC för 3-månaderskontroll och så fick hon sina första 2 sprutor i benen. Det gick ganska bra, hon skrek högt men det gick snabbt över. Hon vägde 6,1 kg och var 63 cm lång. Och på kvällen hade vi pizzafredagsmys här hemma. Och så kom mamma och pappa hit en stund i söndags och hälsade på och mormor klippte även Elvin.





Och så har vi även lekt i sandlådan en del, Elvin tycker såklart att det är jätteroligt! :o)

Så härligt att våren är här nu! Som vi har längtat!

Inte så mycket som växer ännu, men tussilago har vi hittat och krokusar blommar i rabatten.

Inga kommentarer: