2012-07-30

Camping i Västervik

För 2 veckor sedan åkte vi med hela klanen, dvs 8 husvagnar/familjer till Lysingsbadet i Västervik. Det har varit jätteroligt! Redan på måndagen kom min bror med familj på besök och stannade en natt i en stuga för de var på genomresa och skulle hem till Stockholm. De första dagarna var vädret väldigt växlande, regnade en skur ena stunden och sen sken solen, men det blev bättre senare. Fredagen den 20 juli fyllde vår lille prins 2 år!

Elvins mormor, morfar, farmor och farfar dök upp utan förvarning och Elvin blev jätteglad. Jättekul att de överraskade oss så! :o) Senare på eftermiddagen samma dag så anlände Jonas, Marie, Kristian och Ella med sin husvagn. Och så hade vi ju såklart kalas för Elvin och bjöd på glass och godsaker till hela tjocka klanen.

På lördagen blev jag överraskad med en liten fruhippa av alla tjejerna! Vi hade jättemysig picknick på klipporna i solen i hela 5 timmar! Det var så skönt att bara få vara, utan man och barn. Helt enkelt underbart! Jag fick ett presentkort på Salong Perfektion och så fick jag göra en gissningslek av paket som de köpt till mej. Jag skulle gissa från vem paketet var och hade faktiskt bara ett fel. :o)

Dagen efter var det dags för Marcus svensexa. De färgade håret brunt på honom och sedan cyklade de iväg in till stan och käkade på Harrys och gick senare på krogen. På tisdagen kom Låren och Lena och deras söta små flickor på besök, de skulle träffa andra vänner i Västervik dagen efter så de passade på att åka en dag före för att träffa alla oss. Kul!







Inga kommentarer: