2011-12-13

Lucia

I lördags var vi på babysimmet, det gick faktiskt ganska bra, Elvin dök från rutchkanan istället för han vill inte dyka från kanten. Vi ska gå en kurs till tänkte vi och sen får vi se om vi fortsätter. Efter simmet åkte vi hem till mamma och pappa för att käka thaimat som vi köpt med oss. Det var gott! I söndags skulle vi på glöggmys hos Johanna, Andreas och Elsa men det blev tyvärr inställt p g a sjukdom, så det blir en ny chans för glöggmyset nu på söndag. Igår åkte jag och Elvin till Maria för att hälsa på lilla söta Alice, 2 veckor gammal. Där var även Elin med sin lille Aston, Mirja med sin lilla Milia och Liselott med sin lilla Alicia. Jättemysigt att träffa alla mammor och sina bebisar!

Idag har det varit Lucia. Kristian och Ella kom förbi och hälsade på oss, vi käkade lite lunch och lekte lite. Det var roligt att dom kom och livade upp denna gråa dag. Det har blåst massor idag igen! Vill ha snö och sol nu!!! Imorgon ska vi till öppna förskolan i Harestad igen och därefter på lunch i Torsby församlingshem. Hoppas på jullunch!!!

Så här blev årets bilder till julkortet på Elvin. Lite svårare att fota honom i år, han ville ju inte direkt sitta still, fick ju jaga honom för att få en bild. Vår söta lille tomtenisse!

2 kommentarer:

Åsa Carlsson sa...

Men Karin skulle inte ni ha lillejul med din bror på söndag?!
Eller var det en liten ursäkt för att "slippa" götta dej med tjejgänget på st Jörgen?! ;)
Det gör inget. Det blir din miss o så får vi chansen att i lugn o ro planera din fruhippa =)
Julkramar i massor
Åsa

Karins lilla blogg ♥ ♥ ♥ sa...

Jo, dom kommer hem denna helgen, så vi ska ses både lördag och söndag och fira jul. Men dom åker ju hem på söndag eftermiddagen och då passar vi på att gå på glöggmys med föräldragruppen. Hade gärna göttat mej på spa men det var en dum helg. Massa julkramar till er oxå!