2009-10-26

En helt okej helg!

I fredags kväll var Ludde och Jessica här, fick så fina rosor av dem och god choklad som snart är slut! Och i lördags fick jag besök av mamma, mormor, mormors syster och mammas kusin från Malmö, himla trevligt var det! Fick en fantastiskt fin vit orkidé! På kvällen var vi hos Ingela och Bjarne för de hade höstmys där, köpte lite ljung och en ljuslykta! Efter det hyrde vi Män som hatar kvinnor, den var jättebra, men hemsk. I söndags städade vi upp i trädgården, plockade in krukor, grodor, lamm, torkvindan och städade upp i garaget för att få plats med bilen. På kvällen gick vi på bio med Nicke och Karin och såg Flickan som lekte med elden och käkade mat på Bergakungen, helt okej käk. Filmen var väldigt bra men hemsk...

2009-10-25

Stockholm i oktober

Förra helgen åkte vi till Stockholm för att hälsa på brorsan och Linda fredag till söndag. Blir ju som vanligt ganska intensivt, kom upp vid 21-tiden på fredagen och fick jättegod thaigryta och mumsig äpplepaj med vaniljsås. På lördagen var det ganska trist väder men vi trotsade det och gick en stund i Hagaparken i regnet. Gick förbi Kronprinsessan Viktoria och Daniels hus (Haga slott). De håller ju på och renoverar där för att de ska kunna bo där...kul att ha varit så nära och sett det.




På eftermiddagen kom Ing-Marie, Lennart och Jakob på besök, de hade inte varit hos Magnus och Linda och så passade vi på att fira Ing-Maries 55-årsdag som vi inte kunde vara med på helgen innan och att Jakob fyllde 13 år helgen efter. Åt en jättegod skrytgryta och Leilas kladdkaka som efterätt. Sedan fick vi skjuts av Lennart och taxi till Söder och Göta Lejon för att se musikalen Buddy Holly med Brolle! Det var jättebra! Han e ju såå snygg Brolle!!! På söndagen tog vi en tripp till Mariefred dit Magnus och Linda ska flytta, de har köpt en tomt där och håller på att välja hus och tillval och allt vad det innebär. Det ligger jättefint där, alldeles nära Mälaren! Himla mysig liten stad är det, med mysiga caféer, kullerstensgator, det lilla turisttåget och fina Gripsholms slott! Fikade en snabbis på café innan vi begav oss hemåt. Vi var väl hemma vid 22.30.
Det var den helgen det!!!

2009-10-10

Sötis fyller år idag!

Grattis grattis
sötis
på din dag!!!!

Puss puss

2009-10-07

Kanelbullens dag!

I söndags var vi flitiga, jag och mamma! Shit, vi bakade bullar hela dan nästan, men det var det värt! Det blev supergoda kanelbullar. Pappa gick såklart ut i skogen under tiden och hittade säkert 6 liter kantareller!!!
Till middag åt vi supergoda köttbullar med potatis, lingon och mammas inlagda gurka! Och till efterätt blev det bullar såklart!

Om ni kikar noga så ser ni att det är rosa pärlsocker på! :o)

Nya grannar!

Herregud, nu har det hänt grejer i Glöskär! Byn växer om man säger så och det är väldigt kul med nya grannar!!! Elli och Robbans hus kom på plats för en vecka sedan. Det är verkligen jättesnyggt och det passar så bra in! Helt enkelt superfint!!!

En liten bildserie från dagen innan huset kom, på morgonen innan huset kom och när huset var på plats morgonen dagen efter:

Måndag morgon!

Tisdag morgon!

Onsdag morgon!