2008-12-29

Gott Nytt År önskar jag er alla!

På jobbet igen...

Det kändes konstigt att gå till jobbet idag, helt förvirrat. Har ju varit ledig i 9 dagar nu, och det har gått sjukt fort. Det har varit fullt upp hela tiden, jag har handlat julklappar, vaccinerat mej, gjort astmatest, varit på födelsedagskalas, firat jul, träffat familjen och släkten flera gånger om, ätit massor av julmat och godis, öppnat julklappar mm....ja, det är väl det som hänt...

Jag fick jättefina julklappar; ABBA singstar, stegräknare, senaste Harry Potter filmen, golfbollar, en pepparkaksgubbe och en tomte till ett Rolf Berg-lussetåg, elvisp mm.


2008-12-19

fredag 19 dec 2008

Åh, äntligen fredag den 19 december! Åh nu ska jag vara ledig i hela 9 dagar! Jag ska jobba den 29 och 30 och sedan är jag ledig igen i 5 dagar. Gud, det ska bli sååå skönt!

I kväll ska vi till Ingelas Trädgård på tomtemyskväll i blomsterbutiken i lagårn mellan kl. 18–22. Där kan man få julstämning, dricka glögg och en pepparkaka smaka. Njuta av jularrangemang, julljus, julblomster, tomtebesök och juldoft, julljus, jultomtar, glasänglar, snöstjärnor, kottar, julblommor, julkrukor, dörrkransar, glögg, pepparkakor och mycket mera som kan tänkas för att göra en mysig jul. (texten kommer från hemsidan) Jag ska handla massa fina saker!

På lördag fyller min svärmor år och så har vi bott i vårt hus i 5 år! Herregud vad tiden går fort! Och så får jag väl försöka hitta de sista julklapparna bland alla människor...puh....har ingen lust alls. Kanske hinner vi med ett besök på Liseberg på kvällen med för att se på Theresa som sjunger i The Christmas Ladies vid Balderscenen. Missa inte det! De sjunger kl. 15, 17, 19, 20.30. De sjunger alla dagar ända fram till julafton. Vi ses väl där!?

2008-12-15

3:e Advent

Hej hopp! I torsdags fick jag äntligen träffa Filippa! Hon är såå himla söt och liten! Det är alltid lika roligt att träffa sina gamla grannar som man känt hela livet. I fredags var vi med Marie och Andreas på Peter Jöbacks julkonsert i Scandinavium, det var helt jäkla galet bra! Helt suveränt bra! Det var så himla fint! Och man fick verkligen lite julstämning. Innan var vi och käkade på Vino Pasta Due på Södra vägen, det var helt okej, kan tänka mej att gå dit igen. I lördags var vi på jakt efter julklappar förstås, hittade faktiskt lite...och sedan åt vi julbord hos mammsen och pappsen, för det var massa mat över från pappas julbord dagen innan, då han hade bjudit hem alla sina jobbarkompisar på julmat. I söndags var jag och tjejerna på jobbet och hälsade på Liselott som bjöd på glögg och tacos, jättegott! *** Kram kram ***

2008-12-09

2:a Advent

Hej! Helgen inleddes med julmys på jobbet med glögg, pepparkakor och frågesport och avslutades med smyckeparty/tjejkväll hos Carola! Hur kul som helst! Måste verkligen köpa dansmattor, det är superkul! Städning och fix hemma på lördag förmiddag, sedan begav vi oss ut i skogen på jakt efter en stor och fin gran. Tillsammans fick vi hem 5 granar, en till svärföräldrarna och en till farmor och 3 till oss. En stor, en liten och en minimini...hihii...jättesöt! Var faktiskt bara hemma och slöade på lördagkväll (ganska ovanligt för att vara oss). På söndagen kom mamma och pappa och granarna kläddes med ljus och så bakade vi lussekatter, kanelbullar, hallongrottor och pepparkakor...supergott! Helt klart en superlyckad helg! Vad har alla ni gjort?

2008-12-02

1:a Advent

Hej hopp, nu har årets absolut mysigaste helg passerat precis...i helgen har alla mina fönster dekorerats med ljusstakar och stjärnor, sammanlagt 14 stycken. Och så har vi (Åsa, Malle och jag) bakat julgodis, 5 olika sorter, knäck, chokladfudge, chokladtryffel, jordnötstryffel och så en misslyckad pepparkakskola som inte ville stelna....jag måste bara prova en gång till för den är sååå god. Och sedan har jag varit på ett kalas hos min svåger och så var vi i Kungälv och tittade på julskyltningen i affärerna med några vänner. Helt okej helg!