2012-10-28

Veckan som gått...

I tisdags åkte jag och Elvin hem till mamma och pappa för att hälsa på och kika på deras nya kök som pappa slitit med och som snart är färdigt. Det kommer bli jättefint när det är klart! Efter det åkte vi och hälsade på goa Marie och Oliver. Alltid lika roligt att ses!

I onsdags var vi på bvc och fotograferade Elvin, det gick väl sådär... Elvin ville inte bli fotad och strejkade och ville inte alls titta in i kameran eller skratta. Hoppas det blir en bra bild i alla fall. Marcus var med och hjälpte till som tur var. Sen ballade det såklart ur när vi skulle åka hem, Elvin fick ett hysteriskt utbrott igen. Att han var hungrig och trött gör ju inte saker bättre precis. Puh, dessa utbrott är såå jobbiga. Ingen annan som har barn som får såna?

Senare kom Marie med sina tjejer och Anna på besök. Men tyvärr var inte Emilia med för hon var hos sin mormor. Och i torsdags var vi bara hemma. I fredags kom Agneta och Joel på lite fika och bus och igår var mamma och pappa här och passade Elvin för vi städade garaget och förrådet. Slängde massa skit och så fick vi ta över mammas och pappas kyl och frys. Vi åt en kantarellmacka och pizza senare på kvällen.

Idag var jag och Elvin och hälsade på Mirja och hennes barn. Liselott och Maria var oxå där med sina barn. Såå mysigt att träffas alla igen!!!



Inga kommentarer: