2010-03-31

Magsjuka :( och grattis Pappa! :)

Usch och fy vad jag hatar att vara magsjuk...fast inget kräkande idag, det gjorde jag tillräckligt igår. Men det känns ju...feber, värk i kroppen och jättetrött. Hoppas att detta är över i morgon. Min brorsa, Linda och lilla Ida är på väg ner hit nu och ska fira påsk med oss och då vill jag vara frisk.

Dessutom fyller pappa år idag! Grattis pappa!
Kan ju tyvärr inte komma och fira dej idag, det får bli till helgen!
Kram kram

2010-03-19

En Stockholmshelg med dop!



I lördags tog vi tåget upp på morgonen till Stockholm för att vara med på min brorsdotters dop. Dopet började kl 14.00 i Solna Kyrka, en jättesöt liten kyrka! Prästen berättade att dopfunten som Ida skulle döpas i har Kronprinsessan Viktoria, Madeleine och Carl-Philip oxå döpts i, ganska coolt eller hur? Det är nämligen så att de håller ju på att renoverar upp Storkyrkan inför bröllopet i juni och då har de lånat ut vissa grejer till andra kyrkor eller om det är så att de helt enkelt ska byta ut en del grejer, uppfattade inte rikigt vad prästen sa. Så då har alla kungabarnen döpts i den och även lilla Ida...hihih...Ida var jättesnäll och tyst i kyrkan, hon sa inte ett enda knyst. Åh så fin hon var i sin söta dopklänning!

Efter var det dopfika med smörgåstårta och massa gott till. På kvällen sedan slappade vi bara hemma hos min bror och beställde hem thaimat och kollade Melodifestivalen. Blev ju besviken som vanligt...tyckte INTE att rätt låt vann, jag röstade på Darin!!!

På söndagen åt vi massa frukost innan vi gick ut en långpromenad ner till Pampas Marina. Herregud vad halt det var på gångvägarna, gick nästan inte att gå och det var jättedåligt sandat, tur att ingen ramlade omkull.
Vid 14.10 gick tåget hem igen för mamma, pappa och Marcus. Jag stannade kvar en natt till för jobb på måndagen. När de hade åkt iväg till tåget så åkte vi på en husvisning i Mariefred, tar bara ca 40 min dit med bil. Huset var jättemysigt tyckte jag...

På kvällen såg vi sista Stig Larsson filmen och käkade god Grekisk middag.
På måndag morgon fick jag sovmorgon, mötet skulle inte börja förrän 10.00. Linda skjutsade bort mej till ICA-huset där jag träffade Anki och Ulrica. Där hade vi möte hela dagen och sedan tog vi flyget hem från Bromma på eftermiddagen och min svärfar var snäll och hämtade mej på Landvetter.

2010-03-08

Hello Kitty stövlar


Titta vad jag hittat! Ett par urläckra Hello Kitty stövlar!!!! Har beställt dem på www.halens.se... hoppas de kommer snart, känns som jag kommer få användning av dom nu när all snö kommer smälta.

2010-03-03

Vasaloppet – Öppet spår



Vet ni vad Mackan och Carlsson gjorde i söndags? De galningarna fick för sej i onsdags att de skulle åka 9 mil skidor! De har ju inte åkt längdskidor sedan dom var små och gick i lågstadiet typ. Helt galet i alla fall, men de lyckade ta sej runt! Det trodde jag aldrig att dom skulle klara, jag tänkte att det är väl imponerande om dom klarar halva...

Vilken prestation! Helt imponerande! Och ingen träningsvärk heller, varken igår eller idag. I måndags var det ju lite stelt och Mackans knän värkte en del, men annars inget. Trodde inte han skulle kunna gå på hela veckan...
12 timmar tog det!