2009-12-11

2a advent

I söndags var det redan 2a advent, förstår inte hur fort tiden går, i måndags var det tjejträff med Grethe, Mario och Monica på Trattoria Il Trullo, som vanligt springer tiden iväg eftersom vi alltid har så mycket att prata om. I onsdags var jag på ICAs utförsäljning i Kallebäck som är för oss anställda. Köpte en jättesöt nalle där till lilla Ida!

Jul på Liseberg!

Förra lördagen (den 5 dec) var vi med Ludde och Jessica på Liseberg för att spana in julen....så himla mysigt men sjukt mycket folk. Vi fick inte plats nånstans för att äta, så det fick bli en Churros (spansk våffla) på stående fot. Jag frös så om mina fötter, men jag får skylla mej själv för att jag inte tog på mej varmare skor. Såklart röstade vi på Anna och Kristin och DreamHome i GranPrix!

Trevligt var det i alla fall och himla fint! Lite fina bilder från kvällen som är tagna av Ludde och Jessica:



2009-12-01

Jag har blivit faster!!!

I veckan som gått har följande hänt:

Marie fyllde 30 år i tisdags, GRATTIS i massor Marie! Lindas vatten gick oxå på tisdagen, 5-6 veckor för tidigt, men efter en vecka på BB så ville lilltjejen titta ut och komma till världen! Så igår den 30 november kl 23.42 föddes en liten prinsessa, 2945 g och 49 cm lång. Hur söt som helst!
Och jag har blivit faster!!!

Magnus och Linda skulle ju kommit ner till oss i helgen för att fira jul eftersom vi inte skulle ses mer detta år, men det blir aldrig som man tänkt sej...vattnet gick istället och sötaste prinsessan föddes! Så i söndags passade jag och mamma på att baka lussekatter och mjuka pepparkakor! Min svåger fyllde oxå år igår, (30 nov) GRATTIS Nicklas!

Och nu är trökigaste månaden över och vi har gått in i december månad!
Tjing tjong!