2007-05-29

Shopping

Idag har det shoppats igen, vi var på den årliga väskutförsäljningen på min kusins jobb Libro Group. Vi som gillar väskor är, Mario, Mirjo, Maria och jag. Jag shoppade Converse-väskor, mobilväska, plånböcker mmm. Även några Björn Borg väskor och en Salming-piké.
Mycket rosa...fint!
Godnatt!

Hi hi

Hej, dessa har jag gjort under helgen...





2007-05-25

Pysselkväll

Hello...igår hade jag och bästis-Maria "göra-halsbands-kväll". Jättekul!!!
Alla dom här fina halsbanden har Maria gjort...(första bilden)
Maria: jag gjorde ett till efter du gått igår, somnade 01.30.....jag e nog galen!



och så här blev mina:


2007-05-09

Pärlhuset

Idag efter jobbet åkte Maria, Mirjo och jag till Pärlhuset igen på jakt efter nya pärlor och stenar....helt galen trafik gjorde att vi bara hade en kvart på oss i affären, typiskt...men vi fick allt köpt lite ändå. Maria har redan hunnit med att göra 2 ikväll och Mirjo har gjort ett, så imorgon är det min tur...så imon kväll får ni se mitt alster...sov så gott och godnatt!

Hello

...har ni märkt att Kitty finns överallt??? Nu även på Mc Donalds...hihihi...för andra gången. Och på H&M blir det bara mer och mer....älskar verkligen denna katt! Det kanske ni redan har märkt...
3 nya saker i mitt HK-sortiment. Finns att köpa på PikMee



Shoppat igen...

Hallå där...dessa sjukt snygga "gummiskor" köpte jag häromdagen, i torsdags tror jag det var. Mario och Mirjo var med, som vanligt brukar det bli en del på H&M med, sedan in på Skopunkten och Johanssons skor. Det är så bra att man kan köpa barnskor (strl upp till 39) för då är de ju billigare...barnskor är alltid mycket finare med tycker jag...



2007-05-01

Tulpaner...

...en av mina blomfavoriter...






och så en rosa hyacint:


och en del av Magnolian:

Golvet....

....till uterummet är äntligen på plats, glömde tyvärr fota det, återkommer med bild...det blev i alla fall kanonbra! Hur snyggt som helst, ser ut som stenplattor, fast det är trägolv. Bra va?
Vi fick också oväntat besök av fröken Smilla (bilden), som var sugen på fika...




Grattis Mathias!...

...på födelsedagen! Hoppas du haft en underbar dag!
En tårta från mej till dej...hihihi...