2016-09-13

Kräftskiva!

I lördags var vi på kräftskiva hos Melvås i Gullbringa med nästan hela föräldragruppen! Superkul!



2016-09-12

Golf-kul, minidisco och mässa!

I fredags efter skolan åkte Elvin, Marcus och farfar på Entreprenad Live, en mässa på Stora Holm. Elvin fick åka upp i en personkorg på en kranbil 33 meter upp i luften med farfar! Massor med grävmaskiner, traktorer och lastbilar! Kul! På kvällen var Elvin på sitt första mini-disco! Det blev succé! I söndags var det sista gången på golf-kul och han fick ett diplom och dessutom sänkte han en 12-metersputt från foregreen rakt i hål på ett av hålen. Eftersom det var sista gången fick de lov att gå 3 hål på banan. Stolt han blev när han fick massa applåder!



Höstfina blommor



2016-09-06

Fotbollens dag och golf!

I lördags var vi med Elvin på fotbollens dag på Kärnavallen. Elvin tyckte det var superkul! 

Han var med och spelade i mixade lag med både äldre barn och tjejer. 

Är så stolt över att han fixade det. Det fanns två hoppborgar och man kunde köpa både mat och fika. Mycket folk man kände. Kul!
 
I söndags vann Elvin puttävlingen på golf-kul som han går på söndagar. 
Efter det åkte vi hela familjen till Lycke GK och slog lite bollar. Lova gillade oxå golf!



Härlig dag på havet! ♥

I söndags efter golfen åkte vi ut på havet, mamma och pappa följde med. Vi hade tänkt åka till mina gamla hoods och kika lite där vi hängde och badade när jag var liten, bl a lövön. Men vi kom bara till Instöbron, då vi fick soppatorsk. Så typiskt. Som tur var kunde Marcus bror med familj bogsera in oss till hamnen, det tog en stund men det var härligt väder så det gjorde inte så mycket. Vi tankade på och åkte ut en sväng igen för att fiska...och vi fick 12 makrillar! Jättekul!



Kämpar och kämpar...

Nu är i alla fall delmoment 2 i ICA-klassikern avklarad! Heja mej! :o)



2016-09-05

Foodtruck, kalas och tacolördag!

Förra fredagen hade vi AW med kollegorna hemma hos Petra som hade vunnit en grillkväll med Johnnys Foodtruck! Supertrevligt! Sedan hade vi Solna-besök och mamma och pappa, tacokväll med kineserna, L-G, Ellinor, Jonas och alla barn och så var vi på barnkalas hos Ella och Alice och Elvin spelade golf och fotboll. Fullspäckad helg kan man säga!



Vardag!



Helt blöjfri

Är så stolt över denna tjej som är helt blöjfri sedan semestern, även på natten! Hon slutade helt tvärt. Trodde det skulle bli en jättejobbig procedur, men det har gått galant. Hon har heller inte kissat ner sej en enda gång, inte ens på natten. Hon går på pottan helt själv nu efter att hon haft lite pottskräck eftersom hon varit så hård i magen. Heja Lova! ♥