2016-01-27

Branäs!

Underbara dagar i Branäs!



Mera snö...

...samma dag vi skulle åka till Branäs! Herregud vad snö det kom...



2016-01-12

Lovas 3-årskalas! ♥

Lova tackar så jättemycket för alla fina presenter! Hon fick käpphäst, 2 kaffeserviser, grytset, doktorsväska, 2 pussel, kläder, diadem, frost-lego, pengar, pippi-figurer, pippi-mjukisar, stövlar, el-tandborste, steffi-docka mm. Hur mycket som helst!! Vi bjöd på tacos och tårta!!



Pulkaåkning!



2016-01-10

Lova 3 år!! Grattis lilla hjärtat!! ❤️

Vårat lilla charmtroll är redan 3 år! Herregud vad fort tiden rusar... Hon är såå go vår lilla tjej, väldigt bestämd, charmig, busig och glad men kan också bli arg. Omtänksam och snäll, pratar så himla bra, fast det har hon gjort länge nu. Älskar att leka med mjukisdjur, dockor, dockvagn, frostfigurer men även med Elvins bilar, tåg, lastbilar och traktorer. Det gjorde jag med när jag var liten, jag gillade inte bara tjejgrejer. Frost och Pippi är hetast just nu! Älskar dej så, lilla prinsessan! ❤️



2016-01-04

Nytt år!

God fortsättning på er alla! Cykla kan man ju också göra på vintern! Här har vi pimplat Lovas cykel!



Nyår

Nyår firade vi med vänner i Tega, vi var 8 vuxna och 8 barn! Supertrevligt! Vi hade delat upp rätterna, så vi hade med oss fördrink med tilltugg. Allt var supergott! Tack Anna och Jonas och alla andra! God fortsättning!