2015-01-25

Sjukstuga!

Finns inte så mycket att skriva om egentligen mer än att det har varit sjukstuga här hela veckan. Elvin började med feber, hosta och svårt att andas, sedan Lova med feber och sen jag och Marcus med förkylning. Marcus kände sej hyffsat i torsdags och drog iväg till Trysil torsdag-söndag. Så jag har prövat på att vara ensamstående med 2 små barn i 4 dagar och dessutom krasslig. Ganska tufft kan jag säga... Imon ska jag jobba igen, det kommer antagligen kännas som semester!!! Godnatt!



2015-01-16

Disney on Ice

Det var mycket som hände i helgen, vi hann städa bort julen och gå på julgransplundring på mitt jobb och ha kalas för Lova. Och så var vi på Disney on Ice i söndags, jag och Elvin. Jag hade fått gratisbiljetter från jobbet! Det var första gången för Elvin i Scandinavium, han tyckte det var spännande! Showen var kanske lite för tjejig för honom, det var mycket prinsessor och temat var Frost. Kanske showen är lite för lång för att barn ska sitta still så länge, men det gick bra. Vi hade sällskap med Susanne och Ida och samåkte med dem. Vi lunchade på McDonalds efteråt. :o)



2015-01-15

Lovas 2-årskalas! ♥

I lördags kväll hade vi kalas för Lova som fyllde 2 år! Mormor, morfar, farmor, farfar, Emma, Nicklas, Thea och Svea kom på kalaset. Vi bjöd på tacos och tårta och lite annat gott.

Lova fick massa fint i present; dockresesäng, paraply, böcker, pengar, kläder, smyckeskrin, halsband, lekset med figurer, djur och fordon och fina rosor och tulpaner.

På lördag förmiddag var det dessutom julgransplundring på mitt jobb så vi var där ett par timmar. Vi vann lite leksaker på lotterna och så var det diskdamm och så åt vi korv med bröd och fikade.

Och så var ju Allgott & Villgott där såklart!

Grattis vår älskade lilla 2-åring!!



2015-01-06

Nytt år!

Har varit långledig nu i nästan 3 veckor!! Såå skönt! Helt underbart! Men imon börjar jag jobba igen, men barnen är hemma med Marcus en dag till. Vi har haft det lugnt och skönt dessa dagar på det nya året, men ändå hittat på lite smågrejer.

Vi var hos Jonas i fredags på tacomiddag ihop med L-G, Ellinor och Samuel och Lena, Låren och deras små tjejer Bella och Micka var oxå med. Jättemysigt! Vi har hälsat på mormor och morfar och farmor och farfar, tränat både Zumba och MRL (hoppas träningen håller i sej nu).

Och idag har Elvin varit med farmor och farfar på Emil i Lönneberga på Lisebergsteatern. Han tyckte det var jättekul och var alldeles uppspelt när han kom hem. Han hade skrattat såå mycket... ♥



2015-01-01

Gott nytt år!!!

Nyårsafton firade vi hemma hos familjen Wennberg/Liberg i Tega ihop med familjen Carlsson! Vi åt skagentoast, oxfilé med potatisgratäng och glassbomb! Jättegott! Vi gjorde maten tillsammans! Supertrevligt!!! ♥



Mina ögonstenar! ♥ ♥