2013-07-30

Öland 2013

Vi är nyss hemkomna från camping-semester på Kapelludden på Öland. Campingen ligger i Borgholm och vi hade kanonbra platser i år, ca 50 meter till vattnet. Jättefint med solnedgången varje kväll! Totalt var vi 11 familjer med. Elvin och Marcus var på traktor-race en kväll och Elvin tyckte såklart det var jätteroligt! Vi var på Solliden en dag och Marcus lyckades vinka på drottning Silvia som körde förbi i bilen utanför slottet. Borgholm är en mysig liten stad med många glasscafeér, restauranger och affärer. En kväll var vi tjejer på Harry´s och käkade och dansade loss. Jätteroligt!!! Annars fyllde vi dagarna med god mat, glass, lek och bus på lekparken, strosande i Borgholm och bad.






Elvin i Kungälvs-Posten!

I fredags var Elvins födelsedagsannons med i tidningen!

Hurra hurra hurra!!!

Elvins 3-årskalas!

Förra lördagen hade vi kalas för Elvin som fyllde 3 år! Mormor, morfar, farmor, farfar, Nicklas, Emma, Thea och Svea kom på kalaset. Han fick massa fina presenter! Kläder, golfklubba, traktor, kranlastbil, grävmaskin till sandlådan, stor sopbil, pengar, Byggare-Bob DVD, radiostyrd båt, grill, rutschkana och en el-tandborste. Vi bjöd på pastasallad med parmaskinka och olika tillbehör. Och såklart en prinstårta som Elvin fick välja själv. ♥





2013-07-20

Elvin 3 år idag! ♥

Min älskade prins fyller 3 år idag!!! ♥ Herregud vad det har gått fort. Det var lika fint väder då som det är idag, det var en jättefin dag! Runt 8 tiden på morgonen började jag känna av värkar och kl 20.20 föddes han... underbara unge!

Han är så go vår lille kille, han är glad, omtänksam, försiktig men samtidigt sprallig. Väldigt förståndig liten 3-åring och han gillar verkligen sin lillasyster, han är jättesnäll mot henne. Mycket trots är det ju förstås, men det hör väl till. Tycker det har blivit mycket bättre nu men det kommer väl och går...

Han sjunger jättemycket just nu, typ hela tiden, och faktiskt riktigt bra! Och han pratar väldigt bra, här hemma snattrar han hela tiden men är ganska blyg när vi träffar andra. Älskar dej så min lille prins! Grattis igen!

2013-07-17

Litet kalas för Elvin!

I lördags var vi på släktträff i "Berga" här hemma! Det var trevligt! Vi var 45 stycken av totalt 89, så hälften dök upp. Det var strålande sol och vi satt ute hela kvällen. I söndags kom mamma, pappa, Magnus, Linda, Ida och Max. Vi hade litet kalas för Elvin lite innan hans födelsedag eftersom dom åkte hem idag. Vi firade även Magnus litegrann som fyllde år på midsommarafton! Vi grillade och det var fint väder. Elvin fick en fin grill och en stor radiostyrd båt och en jättefin teckning av Ida. Tusen tack!!! Han har även fått en rutschkana av oss i födelsedagspresent. Succé!



2013-07-16

Liseberg



I fredags var jag, Elvin, Lova, mamma, pappa, Magnus, Linda, Ida och Max på Liseberg. Det var kanonfint väder! Barnen åkte Farfars bil, Kaninresan och Kaninbanan, de ville mest åka tunnelrutschkana. Tokigt! Men dom små tyckte det var roligt i alla fall.



2013-07-15

Aröd



Lite bilder från förra veckan på min lille prins! Aston och Elvin leker tillsammans här hemma och Ida och Elvin leker på stranden i Aröd. ♥



2013-07-10

Vår lilla tjej är 6 månader idag!!! ♥

Idag fyller våran lilla tjej redan ett halvt år! Älskade unge, du är helt underbar!!! Igår var vi på läkarkontroll på BVC och allt verkar bra med utvecklingen och hon följer sin kurva jättefint. Hon väger nu 7450 g och är 68 cm lång. Ni kan läsa mer om 6 månaders bebisar HÄR!



Hamnkrogen

I måndags kväll var jag, Marcus, Linda och Magnus och käkade på Hamnkrogen på Koön. Det var fint väder och vi åt massa gott! En underbar solig kväll och med Marstrand som fin utsikt. Jag åt god skagentoast och god helstekt rödspätta med färskpotatis och chokladfondant till efterätt. Gott! Och till maten vitt vin.



Slottskogen



I torsdags kom mamma, pappa, Magnus, Linda, Ida och Max och hälsade på oss. Barnen lekte och vi fikade och bara slappade. I fredags åkte vi alla till Slottskogen och kikade på sälarna, pingvinerna och de andra fina djuren på Barnens Zoo. Efter det gick vi till Plikta och lekte. Det blåste lite men annars härligt väder.



2013-07-05

Tapas

Maria, Monica, Grethe och jag var på Östra Tull på gamla torget i Kungälv i onsdags kväll och käkade Tapas! Det var jättetrevligt och jättegott!!!





Hösten?

Det känns som hösten...varför kan det inte bli lite varmt? 15° på dagarna, det är INTE okej i juli...



2013-07-01

Juli

Det är redan 1 juli idag. Helt galet vad tiden rusar. Om 10 dagar blir Lova 6 månader och om 20 dagar fyller Elvin 3 år. Ojoj! Mina små hjärtan...kan inte tiden pausa lite...sommaren rusar ju förbi med...och det känns inte ens som den har börjat. Vart är det fina vädret?!