2013-06-27

Tjejkväll på Hamnkrogen


Igår kväll var vi på Hamnkrogen på Marstrand och käkade god mat och satt och snackade massor. Det var Maria, Liselott, Elin, Mirja och jag.

Har ju varit där 2 dagar i rad nu! :o) Det var i alla fall jättetrevligt!

Och alltid lika roligt att ses! :o)


Marstrand



I förrgår åkte jag och barnen till Marstrand med mormor och morfar. Det var härligt väder och vi gick runt och tittade på allt folk och i lite affärer. Vi besökte även den fina nya lekplatsen som Elvin tyckte var jätterolig! Sedan åt vi god lunch på Hamnkrogen och vi satt ute i solen. Jättehärligt!



2013-06-26

Underbara ungar! ♥



Midsommar 2013 i Lidköping

I år (igen) firade vi midsommar på Kronocamping i Lidköping med hela underbara campinggänget på 30 personer inklusive alla barn. Det var verkligen mysigt!

Spännade att ha med sej 2 barn. För Lova var det premiär med husvagnen! Det gick jättebra och hon sov lika bra som vanligt.


Elvin tyckte det var spännande och hade många kompisar att leka med. Ser fram emot att campa på Öland nu! Vädret var faktiskt helt okej, regnet kom inte förrän på kvällen vid 9-tiden. Så vi kunde sitta ute och äta sill och jordgubbar.



2013-06-17

2 små tänder



I fredags kom Marie och Oliver och Rasmus hit på lite fika och bus och på eftermiddagen tog Elvin sin första spruta med TBE-vaccin. Farmor var med som stöd och det gick jättebra! Det kunde gått hur som helst, men han var ganska medgörlig. Vi mutade honom med en present och då gick det bra. Nästa dos ska vi ta om en månad. Igår var jag och barnen hos Liselott och hennes tjejer på fika och lekträff. Mirja och Mirja med barn var oxå med. Jätteroligt att ses! Det blir ju inte så ofta längre nu när de andra jobbar.



Idag var jag på ICA Maxi och handlade lite med båda kidsen, det gick bra! Och nu ikväll har jag tränat Zumba hemma hos Carina. Det är verkligen jättekul!! Längtar till nästa måndag! Och nu senare ikväll märkte vi att Lova fått 2 tänder!! Hon var lite kinkig häromdagen och då trodde vi det var tänderna men det var inget. Antagligen var det tandsprickning då. :o)



2013-06-12

5-månaderskontroll och vaccin

Nu är vår Lova redan 5 månader så igår var jag med Lova på BVC och vägde och mätte henne. Hon fick även andra dosen av vaccinet. Det gick ganska bra. Hon väger 7 kg nu och är 67 cm lång. Nu får gärna tiden stanna upp lite.

Hon är världens nöjdaste bebis, skriker nästan aldrig. Bara när hon är hungrig. Hon sover jättebra, hela natten och hon sover även bra på dagen. Hon älskar sina händer och fötter och hon vänder sej på sidan, inte helt runt ännu.

Jag som liten...

Har hittat lite bilder på mej när jag var liten. Tycker faktiskt själv att Elvin och Lova liknar mej.

Vad tycker ni?

Här är jag (ca 8-9 månader) i samma mössa som Lova har på sej HÄR :o)



Och här är fler bilder på mej när jag tog studenten och även från balen.

Det var tider det!!! :o)

Tiden går så fort...

De sista bilderna är från en tågluffar-resa vi gjorde till Gibraltar med fritidsgården när jag var 15 år. Det var kul! :o)



Och så var det ju modernt med lackbyxor, gillade dom jättemycket. Den bilden är från en partyresa med Kielbåten med ett gäng tjejer, jag är kanske mellan 18-20 år. Och så en bild från skolavslutningen i 9:an. :o)

2013-06-10

2013-06-08

Hipp hipp hurra...


...på min dag!!

Jag fyller 36 år idag!

Och för 17 år sedan tog jag studenten!!!

Herregud vad tiden rusar...jag får lite ångest...kan inte tiden pausa nu...

2013-06-07

Smakportioner

Nu har vi börjat pröva lite annan mat till lilla Lova. Men bara lite, har bara testat 3 gånger och det går sådär. Hon vet ju inte vad hon ska göra av det så det åker ut igen. Men det går väl lättare snart hoppas jag! ♥

Lova med min mössa som jag hade som bebis och som jag sedan hade till mina dockor.

Stockholmsbesök

I lördags kom mamma, pappa, Magnus, Linda, Ida och Max på besök. De kom ner över helgen och bodde hos mamma och pappa. Vi promenerade till havet och vi hade med oss fika dit. Det var så himla härligt! Barnen kastade sten i vattnet och busade. Vi hörde att det åskade längre bort och det såg mörkt ut inåt landet, men vi slapp det. Solen sken vidare på oss. Sedan grillade vi kyckling, majskolvar, halloumi och massa andra goda tillbehör och till det klyftpotatis. Och till efterätt åt vi rabarberkompott med glass. Gott!



På söndagen åkte vi till Kode och käkade middag hos mamma och pappa. Åt jättegod grillmiddag där oxå! Mums! I måndags åkte jag och barnen till mamma och pappa igen och så åkte vi allihopa till Vadholmen i Aröd och så hade vi med oss fika. Det var helt underbart väder!! Det blåste lite men annars kanon! Sedan åkte min bror med familjen hem till Stockholm igen.




2013-06-05

Sista maj

Så himla bra att man kan ta sej en öl medan man klipper gräset. ;o)
I fredags var vi hos Johanna, Elsa och Oscar i Ytterby på lek och bus. Marie, Ella och Alice och Anna, Ella och Meja var oxå med. Det var kanonväder och vi hade det så härligt i solen. Barnen lekte, hoppade studsmatta, gungade, badade i poolen och sprang runt och busade.



Och vi mammor försökte fika och prata och hålla koll på busungarna...



På kvällen åt vi pizza och satt ute ganska länge, det var ju så härligt!