2013-05-31

Tolsereds 4H Gård

Igår åkte vi med öppna förskolan i Ytterby till Tolsereds 4H Gård. Det var helt underbart väder och barnen trivdes. Djuren var väl inte så intressant, det var roligare att springa runt och leka. Där fanns kor, hästar, grisar, får, kaniner, hönor och katter. Vi grillade även korv och gottade oss i solen. Elvins bästis Ella var såklart med!



2013-05-30

Mitt lilla hjärta!


Öppen förskola

I måndags tränade jag Zumba för andra gången, det gick mycket lättare efter 2 gånger och det är så himla skoj! Ska försöka ta mej till Sportlife till hösten och gå på Zumba. I tisdags var vi på öppna förskolan i Ytterby igen och det var sista gången innan sommaren. Efter det kom Marie, Ella och Alice med oss hem och så kom även Åsa med Klas och sin lilla Ester som är 5 dagar yngre än Lova. Vi fikade och barnen lekte. Och igår var vi på öppna förskolan i Harestad, det var också sista gången. Vi var ute och lekte och sedan gick vi in för att äta lite och sedan gick vi alla ut igen och Marie och jag stannade kvar en stund efter så Ella och Elvin fick leka mer.


Blommor

Älskar denna härliga tid med alla fina blommor!!!



House of Lola/Mamma-barn-träff

Förra torsdagen hade jag 10 mammor och massor av barn här på en lite halvt hysterisk klädvisning. Barn överallt och det var ju inte så varmt så min plan sprack att vi skulle kunna sitta ute. Så himla typiskt! En dag som denna hade det varit kanon att sitta ute i trädgården. Men det gick ganska bra ändå. Jag köpte en svart klänning och en kofta och fick dessutom en topp på köpet för att jag hade visning i maj. Jättebra!

Elsa och Elvin har kafferep!




På torsdag eftermiddag åkte Marcus till Berlin i 4 dagar. Så på fredagen åkte jag hem till mamma och pappa och sov över där. På kvällen åkte jag på en NovaStar utförsäljning i Sävedalen och hittade massa fint och superbilligt till mina små. Åkte hem på lördagen igen och på söndag var vi på kalas för gamla farmor Svea som fyller 89 år idag. Grattis!!! Det var ju även Mors dag i söndags, vi firade svärmor lite med presenter och jag själv fick en ny eltandborste och en sekatör i present av Elvin och Lova. Tack!

Utflykt med öppna förskolan

Ella och Elvin fikar på utflykten!
Lite som hänt det senaste. Förra fredagen flög Marcus till Luleå med sin pappa för att köra hem en last bil och jag var på babycafé med Lova för att göra hand- och fotavtryck. Farmor passade Elvin under tiden.

Förra tisdagen var vi på utflykt med öppna förskolan i Ytterby och tittade på lamm. Det var fint väder och alla barn var nöjda och glada! Efter det åkte vi med Marie, Ella och Alice hem. Elvin och Ella lekte och busade ute. På kvällen var jag på Trullo med goa vänner och käkade god mat. Och förra onsdagen var vi på öppna förkolan i Harestad och efter det åkte vi hem till mormor och morfar.



2013-05-22

Zumba

Igår kväll tränade jag Zumba för första gången! Det var jätteroligt!!! :o) Lite svårt i början, men det lossnade lite till slut. Det blir väl lättare för varje gång hoppas jag. Längtar faktiskt redan till nästa gång...



2013-05-21

Planterar

Håller på att plantera lite sommarblommor! Här en liten början...



Living & Room

Var ju nyligen på ett Living & Room inredningsparty hos Maria. Det finns så himla mycket fint! Detta köpte jag! En orkidévas, en ljuslykta och ett fat.

Vimplar/Flaggspel

Jag har fått dille på vimplar, eller flaggspel som vissa säger! Jag tycker det är såå fint! Har köpt dessa 4 fina hos Beas Barnslikheter webshop.



2013-05-16

Varmt

Jaha, då var det dags för lite uppdatering här. Förra tisdagen var jag och Elvin på öppna förskolan i Ytterby tillsammans med Marie, Ella och Alice. Lova var hemma med pappa, för han jobbade lite hemifrån den dagen. Sedan möttes vi upp och så shoppasde vi lite skor till Marcus och Elvin och även jeans till Marcus. På onsdagen var vi på öppna förskolan i Harestad och därefter på sopplunch. På torsdagen var det ju Kristi Himmelfärdsdag så då var ju Marcus hemma. Så vi fixade i trädgården och på eftermiddan åkte vi på växthusmys hos Ingelas Trädgård tillsammans med Krille, Marie och barnen. Efter det grillade vi hamburgare här hemma hos oss. Mums!

Elvin har plockat massor av gullvivor och vitsippor!
Och den fina blomsterameln kommer från Ingelas Trädgård. Jag vann den!!!

Och i fredags blev Lova 4 månader och Maria och Alice kom hit på fika och lek. Ida kom oxå och hälsade på oss. Marcus åkte till Varberg och spelade golf fredag-söndag med sina polare. I måndags kom mamma och pappa på besök, de har varit i USA i 2 veckor så de ville så gärna hälsa på barnen. Jag hämtade dom på flygplatsen på söndagkvällen. I går var vi på öppna förskolan i Harestad och därefter på sopplunch. Det var dessutom sista gången, startar igen till hösten. Med där var även Marie och Alice, Anna och Linneá, Elin och Aston och Elins kompis med barn. Efter det lekte Elvin och Aston här i sandlådan och sedan åkte de rutschkana hos Aston. Och idag har det varit helt underbart ute, jättevarmt, säkert 24°. Och just nu är klockan 23.30 och det är fortfarande 17° ute. Jättehärligt! Hoppas värmen fortsätter...



2013-05-14

Fruktansvärt sorgligt...

Så fruktansvärt tragiskt om olyckan med den lilla 2-åringen som glömdes bort i bilen. Jag kan verkligen inte sluta tänka på det, så jäkla hemskt, får ont i magen. Är ju ganska lätt just nu att tänka sej in i deras situation när man själv har barn och dessutom en kille i nästan samma ålder. Har ju dessutom extremt mycket hormoner efter graviditeten och förlossningen. Hade helst inte velat höra talas om nyheten. Fy fan, det finns inga ord. Stackars lilla pojken, mamman, mor- och farföräldrar, övrig familj och framförallt pappan. Vilka skuldkänslor han måste ha. Hoppas verkligen inte han får nåt straff för han har redan fått det värsta tänkbara straffet; att leva vidare med dessa hemska skuldkänslor och utan sin lille pojke...

Hittade en intressant artikel om detta: Ett fruktansvärt misstag

2013-05-06

Maj

Jag säger det hela tiden att det går så sjukt fort, det är ju helt galet. Vår lilla prinsessa är snart 4 månader redan! Kan inte någon stanna tiden lite så man hinner njuta...



I måndags var jag hos Maria på en Living & Room visning, kul att vara lite barnfri emellanåt. På Valborg var vi bara hemma och på första maj fixade vi massa i trädgården. I fredags var jag på Babycafét en liten stund med Lova och på kvällen var vi på middag hos Marie, Krille, Ella och Alice tillsammans med Camilla, Lars och Vilja. Jättetrevligt!



I lördags var Martin och Jessica hos oss på lite middag. Och Martin var snäll och formaterade om min dator. Igår tog vi fram alla utemöbler och fixade i ordning uterummet. Och idag har Marie, Oliver och Rasmus varit här på fika och lek. Imorgon blir det nog öppna förskolan i Ytterby.