2013-02-28

Lova 7 veckor idag! ♥

Ojoj, vad tiden rusar... Lova är nu redan 7 veckor och skrattar nästan! Hon är så himla söt och go! Och supersnäll, sover fortfarande väldigt mycket och verkar helnöjd med tillvaron. Skönt än sålänge alltså!


I måndags var vi i Kovikshamn hos Marie, Ella och Alice tillsammans med Anna, Johanna och Oscar. Och i tisdags var Kovikshamnstjejerna här och lekte och på kvällen kom Monica, Maria och Grtehe hit för att titta på Lova. Igår kväll var jag hos min granne och Marcus faster på House of Lola visning! Mycket snyggt att shoppa! Idag var vi hos Maria, Alice och William i Lilleby tillsammans med Elin och Aston på fika och bus!

Förra veckan var Maria, Wille och Alice hos oss och så kom mina kusiner och min "moster" hit på lite mat och för att kolla in lilltjejen! BVC-besök var vi oxå på och i lördags var vi på fest i Kovikshamn och firade Marie och Kristian som fyllt år! Kul att träffa kompisar man inte sett på så länge.

2013-02-15

2013-02-07

Lova 4 veckor gammal idag! ♥

Jösses vad tiden går...Lova är redan 4 veckor! Detta har hänt sedan Lova föddes! Elvin har varit med sin farmor och farfar på Lisebergsteatern och tittat på Pippi som var mycket uppskattat. Vi har haft besök av våra föräldrar, Marcus bror med familj, Marie & Alice, Marie & Rasmus, Elin & Aston, Ann-Britt & Bengt, Mirja, Liselott, Elin & Maria. Vi har varit hemma hos Marie & tjejerna i Kovikshamn och hos Anna & Emilia i Gullbringa. Hembesök av goa Carina på BVC och varit på BVC 2 ggr till. Hemma hos mormor & morfar och hos farmor & farfar. Vi har även varit och hälsat på gamlafarmor Svea. Och idag var Maria & Alice här på lek och fika. Mysigt!




2013-02-02

Lova ska hon heta!!! ♥

Nu har vi äntligen bestämt oss för Lova! Det tog ju 3 veckor att bestämma det. Det tog 2 veckor att bestämma vad Elvin skulle heta. Tycker verkligen det är svårt med namn, det ska ju hålla hela livet liksom. Mellannamnen är inte spikade ännu, men nästan. Tycker att Elvin och Lova passar så fint ihop, namnen är korta, mjuka och inte så vanliga. Det blir bra det här! ♥