2012-11-27

November-ruskväder!

Tur att november snart är över, så tråkigt väder...bara regn och rusk hela tiden. Jag blir mer och mer påverkad av vädret, är man gammal då eller?

Förra veckan var vi hos Anna S i Ytterby med alla lediga i föräldragruppen. Elvin, Ella, Elsa och Ella härjade runt och hade roligt! Vi åt god köttsoppa som Anna gjort! Mums!

Och så kom mamma och pappa hit en dag och vi bakade bullar och lussekatter igen! I lördags kväll var Jessica och Ludde här på middag! Trevligt!

Idag var jag hos MVC igen på kontroll. Allt var bara bra! Bebisens hjärtslag var 153, Sf-måttet (magen) är 33 cm, +11 kg, sockret, blodtrycket och järnvärdet var bra, har inte koll på alla siffror nu. Äter fortfarande inga järntabletter och det är ju kanon! Bara 6 veckor kvar nu!!!

2012-11-19

Stockholmshelg!

I tisdags var vi bara hemma och tog det lugnt. I onsdags kom mamma hit och vi bakade hårt tunnbröd, kanelbullar och lussekatter. I torsdags var vi några mammor i föräldragruppen hos Johanna och fikade. Roligt att se er! Fick träffat Annas lilla Linnéa 2 veckor gammal och nu snart är det ju Johannas tur och sedan jag, 7 veckor kvar nu! :o)



I fredags fick vi besök av Ing-Marie från Stockholm och mamma. Vi åt god thaimat som dom köpte med. Tack för den jättefina blomman Imma!! På kvällen var vi hos Inga-Lill och firade henne på 85-årsdagen. Och så upp tidigt på lördagen för att köra till Stockholm och hälsa på min bror med familj och titta på deras nya fina hus! Jättetrevligt och jättefint! Och så körde vi hem igen igår kväll igen.

Bilder från Mulle-Mecks lekpark i Järvastaden! Barnen gillade det skarpt!



2012-11-13

Gravid vecka 32

Jag gjorde ett tillväxtultraljud igår på Emma Ultraljudsklinik för att jag själv ville. Allt var bra! Barnmorskan var jätterar och hon gick igenom alla organ, uppskattade mängden fostervatten och mätte hur stor bebisen kommer bli, lyssnade på hjärtslag och kollade moderkakans placering. Känns skönt nu efteråt, det var värt varenda krona! Såhär ser krabaten ut!




2012-11-11

Fars dag och 1-årig bröllopsdag!!! ❤

I onsdags var vi på öppna förskolan i Harestad en stund och efter det på sopplunchen. I torsdags hade jag 18 tjejer här på House of Lola-visning på kvällen. Jag köpte en jättefin kjol och kofta och så fick jag en fin sjal i värdinnegåva! Och i fredags var vi på middag hos Susanne och Hasse! Jättetrevligt och gott!



Igår var mamma och pappa här för vi bakade tunnbröd igen, fast denna gången med vört. Såå himla gott bröd! Till middag åt vi dragonkyckling med ris och så firade vi pappa med farsdags-tårta och paket! Idag åkte vi hem till mamma och pappa på fika och för att kika på köket och nu på kvällen var vi hos Marcus föräldrar på middag och firade Ingemar.

Elvin gav Marcus denna fina Bondelid rugbytröja i farsdags-present!

Och dessutom har vi firat vår 1-åriga bröllopsdag idag! ❤
Har det redan gått 1 år???



2012-11-06

Tunnbrödsbak

Förra tisdagen blev Elvin sjuk, rosslig i rören, snuva och feber. Ett tag trodde jag nästan han fått krupp, men det gick över sen till förkylning. Men det var några jobbiga dagar och nätter men nu är han frisk.

I lördags var mamma och pappa här hela dagen och mamma och jag bakade tunnbröd i garaget på hällen.

Vi bakade i 6 timmar så mycket gott bröd blev det. På kvällen åt vi pappas köttsoppa! Jättegott! I söndags var vi på kalas för söta Aston som fyller 1 år imorgon! Hipp hipp hurra!!!


Igår var vi bara hemma, fikade hos Elvins farmor en stund. Och idag har Maria och Alice, Susanne, Ida och Axel och Elin och Aston varit här på fika och bus. Trevligt att se er alla!