2012-05-27

Varmaste veckan i maj!

Den senaste veckan har ju bara varit så underbar, såå varmt och skönt! Riktig sommarvärme. I måndags var Elvin hos tandläkaren för att ta prov på salivet och efter det var det mamma-barn träff hos Liselott. Maria, Mirja och Susanne var oxå där med sina barn. I tisdags var jag och Elvin hos Agneta och Joel och lekte och fikade. Det var kanonvarmt! I onsdags var vi på sopplunch i Torsbys församlingshem med Agneta och Joel och Ros-Marie och hennes barn.

I torsdags var hela mamma-barn ligan hos mej. Maria, William och Alice, Liselott, Linneá och Alicia, Mirja och Milia och Agneta och Joel. Vi åt matjessill och potatis med tillbehör och barnen lekte för fullt. Senare kom även mamma, hon hade varit hos Ingelas Trädgård och köpt blommor. I fredags var vi bara hemma, Elvin badade i poolen och det var jättehärligt i solen! Underbara sol, förvinn INTE! Fast jag har hört att på tisdag ska det bara bli 7 grader, brrr!

Igår var vi bara hemma och grejade, fixade lite nytt grus till vår infart och gårdsplan och på kvällen var vi på växthusmys hos Ingelas Trädgård. Och Elvin har fått åka traktor och lastbil både lördag och söndag. Idag firade vi Marcus farmors födelsdag och Mors Dag på Marstrands Havshotell med Brunch! Hela släkten var med, vi var 19 stycken! Trevligt! Men det var hysteriskt med folk. Och nu ikväll var vi hemma hos mamma och pappa och firade mamma, vi åt grillat och rabarberpaj och tårta! Jösses vad vi har ätit idag!


2012-05-20

Elvin 22 månader idag! ♥


Förra veckan var min bror och Ida här hemma några dagar, Elvin och Ida lekte i måndags, tisdags och i onsdags. Kul att dom fick träffas lite, det blir ju så sällan. I torsdags var Marcus ledig så vi grejade mest hemma, det var inget roligt väder alls, men jag trotsade det och målade lite i regnet. Jag målade bara hörnen på huset för vi håller på att sätta upp nya lampor. Min pappa har varit snäll och gjort fina vita hörnfästen i trä, som aldrig kan rosta. Hatar rost! Dom vi har nu har typ varit rostiga sen vi byggde huset. Det kommer i alla fall bli jättefint när alla lamporna är uppe!

I fredags så åkte Marcus med grabbarna på golfhelg, han kommer hem idag, om ett par timmar. Det ska bli skönt! Jag har varit ensam med Elvin hela helgen men vi har varit hos farmor och farfar en del, så det har gått bra. Nu är det hög tid att jag får komma ut och roa mej lite, så mycket som han har varit borta... ;o)

Idag åkte Elvin med farfar i traktorn ända från havet och hem, han tyckte det var jättespännande! Och vilket underbart väder det har varit idag, riktig sommarvärme! Senare på kvällen blev det lite häng vid Elin & Rob! 

2012-05-14

Bygdegårdsfest!


Förra onsdagen var vi på sopplunch tillsammans med Marie och Ella, Susanne, Axel och Ida och Agneta och Joel. Kul och gott som vanligt!

På kvällen var jag på Trattoria il Trullo med mina goa jobbarkompisar Maria, Liselott, Annika och Elin. Jättemysigt att få äta gott och sitta och snacka helt utan barn. Mer sånt!!! I torsdags var vi bara hemma, det var trökigt väder oxå. I fredags hämtade jag min ring som var klar och sen åkte jag ut till Marstrand för att köpa presentkort på Havshotellet.

På fredagkvällen bara mys hemma. I lördags kväll var vi på Anders och Angelicas dansfest i Kärna Bygdegård. Det var superkul! 120 personer och sååå många man kände, typ halva Kärna. Det var verkligen roligt!!! :o)
Och idag har vi haft besök av mamma, Magnus och Ida. De är här nere i veckan och de kommer troligtvis hit i morgon oxå. Kul!

Mormor hann även med att klippa Elvin idag, det behövdes verkligen.
Det gick jättebra och fin blev han! Sötnosen!

2012-05-08

Mamma-barn träff hos mej!

I fredags var Maria, Liselott, Susanne och Elin här med alla barn. Vi lekte ute en stund, men det var ganska kallt tyvärr, brr! Det var i alla fall trevligt som vanligt!

I lördags var vi på fint bröllop, tyvärr lika kallt då. Annelie och Mikael vigdes i Harestads kyrka och efteråt var det middag och fest på Bygdegården. Jättekul! Mamma och pappa var här och passade lille Elvin.

Idag var vi hos Maria och Alice i Lilleby och hälsade på. Liselott och hennes tjejer var med och även Mirja och Milia. Mysigt!

Se vad fint det blev med grinden! Tyvärr kan jag inte måla stolparna i år, för det är tryckimpregnerat. Men det kommer bli jättefint när det är klart!

Nu återstår bara stängsel och grindar på framsidan! Ska åka och kolla på det imon.

Tjing!!!

2012-05-02

Första maj!

Wow, vilket väder! Lika varmt som en jättefin sommardag!
På Valborgsmässoafton var vi hos Karin och Nicke i Kungälv och grillade, det var roligt att träffa alla goa vänner! Vi gick till en stor Valborgsbrasa i närheten av där Karin bor, rättare sagt vid Missionskyrkan. Träffade lite andra vänner där som jag inte sett på länge. Kul!

Idag har jag njutit lite i solen medan Elvin sov, det var härligt! Och så har vi fixat med våra grindar, de är snart klara.

Elvin pekade på elden och sa jajaj! Goaste ungen i världen!